Optik

Har ett stort NO-prov imorgon så hela min vecka har gått till att plugga, men det har inte påverkat Polly förrns idag, var tvungen att plugga massor idag så jag åkte bara ut och mockade och gjorde mat lite fort sen var det bara att åka hem och sätta sig vid Fysik boken igen -.- usch jag hatar verkligen att plugga men pappa är bra på att förklara saker och ting så nu känns det faktiskt som att jag har iaf liite koll på det som kommer på provet imorgon ;)
Det ska bli grymt skönt med lov v.16 längtar!!! :D
ungefär exakt sånt här + massor mer är det som jag ängnat min vecka åt ;p

Markarbete

Idag kom jag upp till stallet vid typ halv fem då jag möttes av en riktig glädje spridare (ellen) ;)
Eftersom vi hade bestämt att hon skulle rida fia lite i dag för att förberada sig till lektionen i morgon som han har fått lov att rida.
Det är hennes första lektion.
Vi hjälptes åt att borsta och fixa, sen gick vi ner till ridhuset och hon började rida. Vi tränade mest på hennes rits och lite små saker så hon skulle vara helt berädd för en lektion i morgon, jag tror att hon är ganska nervös.
Hon rider fia jätte bra för att bara vara 6 år !
Efter hon hade ridit hoppade jag upp i sadeln och körde lite lätt markarbete.
Idag var hon väldigt pigg och framåt, men inte så arbetsvillig, hon ville mest sringa på men hon var jätte duktig ändå !
Efter en timmes ridpass gick jag upp till stallet och borstade av henne, stretcha gjorde jag också.
Sen åkte jag hem.

Nu sitter jag och fixar filmer om gårdagens träning och tävlingen som kommer senare ;)




Dressyr är kul!

Idag är det onsdag vilket innebär att det är dressyr lektion för Nina på mitt och Pollys schema.
Lektionen började med att hon redan från början var väldigt arbets villig och hon blev lösgjord och trampade på riktigt bra ända från början. Sen höll det sig genom hela lektionen och både jag och Nina var överrens om att hon aldrig gått så bra förut någon gång innan :D <----- så glad blev jag minst av den här lektioen!
Men eftersom hon har börjat att jobba på så pass bra nu så blir det lite väl jobbit för henne ibland och då "protesterar" hon genom att lägga tungan över bettet, så Nina tyckte att jag skulle byta till en nosgrimma med snorkel så hennes mun håller sig stängt för då kan hon inte lägga tungan över bettet ;) Och såklart så har jag ingen sån nosgrimma på mitt dressyr träns vilket betyder att jag och mamma ska åka och köpa nytt här non dag! :) Eller det blir ju jag som får köpa men mamma hänger med ;)
Det blir troligen något i den här stilen fast brunt såklart ;)

HOPPTRÄNING

Idag åkte jag upp till stallet direkt efter skolan, då jag började med att mocka. Men innan så gav jag henne middagen ute i hagen, det tyckte hon nog var skönt att få stå ute i lugn och ro.
Det var bara jag där (skönt) så jag mockade i lugn och ro, men när jag hade kommit typ halvvägs så kom sandra och madde men det var bra för då hade man någon att prata med.
Det tog inte så lång tid att fixa allt från 14:30 - 15:40 då jag mockade gjorde mat och åt mellis :D !! + plocka ut i bilen och fixa ..
Sen satt jag med fia medans hon åt.
Vid 16:00 så var det insläpp då jag hjälpte sandra!
Väl nere i nyckelby så lastade vi ut, sadlade och tränsa. Vi skrittade på en väg ända tills Jill kom. Fast det var typ bara 10 min eller nåt såå när vi kom in i ridhuset kunde men nästan börja jogga i gång.
Hon kändes lösgjord och fram i framridningen (vilket är awesome !).
Sen när vi började hopp var hon framåt och sög mot hindren (toppen !)
Hon gick så jäkla bra idag så jag vet inte hur jag ska beskriva det! ;)
I alla fall så när vi kom tillbaks till stallet så stretchade jag henne medans lina rykte lite man! :)



Polis hästar

Sitter och tittar på Veckans brott på 1an där dom har ett reportage om polis hästar. Och gud va grymma dom hästarna är!! Dom är inte rädda för någonting, även fast hästarna är flycktdjur och deras instingt är att fly från saker som är läskiga men dom här hästarna bara går rätt förbi det som skrämmer dom. Helt iskalla, Polly skulle bara skita på sig och springa där ifrån så fort som möjligt xd Haha.
Jag skulle lätt kunna tänka mig att vara ridande polis, fett coolt :D

Longera

Idag stog longering på schemat.
Såå när mamma kom hem vid 16.00 eftersom vi hade insläpp.
Så det började med att vi släppte in hästarna och gav dom mat :)
Sen så tog jag ut fia och borsta medans mamma mockade. Ellen frågade också om hon fick rida så först longerade jag i 20 min och sen red ellen i typ 15 min eller såå :D
Det gick jätte bra, hon var såå fiiin ;)
I morgon är det hopplektion :D Så är skit tagg !!


Jag har bara gamla bilder ju!! får ta med mig kameran till träningen i morrn ;) !!

Svar på kommentar !

KommentarTid 
Annie ;) om En dag med Danni:
Tog inte Danni några bilder när du red ? :D
Om hon gjorde det så skulle du väl kunna lägga upp dom på bloggen!
IP: 81.225.233.34

Svar:
Joo, det gjorde hon. Men dom blev så mörka och konstiga. Men jag kan lägga ut några ändå :)

29 Mars, 19:49

Rycka man !

Idag var skolan helt okej som ni kanske förstod så sov danni hos mig i natt, för att mamma och dom kom inte förrns 12 i natt ;)
När jag kom hem i från skolan så städade jag faktiskt mitt rum :)
Sen när mamma kom hem så åkte vi till stallet, men i dag så skulle hon vila :)
Så i stället så mockade jag och mamma hagen för det var fullt i stallgången.
Sen klippte jag hennes man och lina började rycka den lite , men hon han inte allt såå hon skulle göra resten i morgon...
Fia är väldigt duktig när man ska rycka så det gick faktiskt jätte bra :D !

Nu när vi kom hem såå åt jag lite och sen har jag la bara suttit vid datorn, det som är så bra är att vi inte har några läxor :D




Sommar tid!

Idag så vaknade jag runt 9 men eftersom man ska ställa fram klockan 1timme idag så blev hon helt plötsligt runt 10 istället så jag hoppade (bokstavligen) upp ur sängen för att göra frukost ;)
Efter fruksosten var jag duktig och gjorde 2 inlämningsuppgifter till bilden, dom är egentligen tills den 27 maj men det är skönt att ha sånna här grejer klara i tid ;p Sen åt jag lunch och efter lunchen skjutsade mamma ut mig till stallet :)
Där ute mockade jag, fixade maten och sen tog jag in Polly. Hon fick stå idag för jag skulle på en gudstjänst så jag skulle inte hinna annars ;) Men iaf så borstade jag henne och kollade igenom henne så hon inte hade fått något sår eller var svullen någon stans. Det var hon inte heller  som tur var  :)
Nu ska jag gå och titta pp film med min älskade familj,
puss oh kram

En dag med Danni

Vid 12 så kom farmor och farfar och hämtade mig och Danni och så åkte vi hem till dom i Nykyrka. Där åt vi våfflor, yummie :) Vi gjorde typ inget mer, bara chilla, Danni var astrött. Vid 3 så bestämde vi oss för att vi skulle åka till stallet och fafar skjutsade oss först hem och sen till stallet. Mamma hade redan mockat och gjort maten så det var bara att rida.
Hon åt när vi kom så vi väntade på att hon skulle bli klar. Till slut så tog vi ut henne och borstade henne, eller rättare sagt jag. Danni bara fotade massor. ;)
När jag hade gjort klar henne så gick vi ner till ridhuset och det snöade lite lätt (typsikt). Det gick jättebra att rida, hon var lösgjord och så. Imorgon så ska hon vila.

Just nu så sitter jag här med Danni och hon ska sova över en natt till för jag vågar inte vara ensam.

DANNI SKRIVER: Jag är biff och coolast och Johanna vågar inte sova utan mig. Jag é best, och Johanna också <333333333333333333333333333333333333333333333

Här kommer lite bilder:









Desperate Housewives

Idag är det en riktig slapp dag :D ! SKÖNT .
Det började med att jag vaknade vid 09.30 då jag väntade på att danni skulle vakna.
Sen när hon vaknat så käkade vi frukost. Just nu så sitter vi och kollar på desperate housewives och ska typ putsa mina grejer m.m.
Vi ska också äta våfflor hos farmor yummie !! :)
Här är lite bilder från tävlingen :






Det var lite bilder tog tyvärr inga när jag hoppade :s

Tävling :D

jahopp, idag var det tävling i Askersund. Den första för året ! :D
Det gick jättebra!
Det började klockan 10.00 vilket var väldigt sen för att vara tävling. De flesta tävlingarna börjar vid 9, men det är väl strunt samma egentligen.
Vi åkte upp till stallet vid 7 för att vi hade utsläppet också. Vi hämtade upp Emma på vägen, när vi väl ko mupp till stallet så fodrade vi hästarna. först släppte vi ut valackerna och sen stona och sist Go go, sanne och Scarlet eftersom dom andra skulle stå inne pga tävling. Men vi släppte ut Fia i en liten grushage så hon fick äta i lugn och ro. Under tiden så packade jag in sakerna och fixade allt hon skulle ha på sig m.m. Mamma och Bosse (Cattis pappa) försökte lossa bromsen på bilen som hade frusit fast :O ! 

När Fia hade ätit färdigt så tog jag in henne och borstade henne och tog bort alla kissfläckar. Det tog ett tag att borsta, men när jag var klar tog jag på täcke och lädergrimma och hingstkedja eftersom hon ibland drar iväg. När allt var färdigt vid 10 över 9 och var där 10. Jag kollade in banan och dom som hoppade och anmälde mig såklart. vi satt där och kollade ett tag eftersom det fanns en klasss som var LD -10 cm.

Sen öppnades banan och mamma och Lotta (Emmas mamma) gick och fixade fia medans jag och emma gick banan. Underlaget var jättefint och hårt, men ändå inte stumt, lite som gräs är. Fast det var ju såklart inte gräs! Banan var lätt, vilket var bra eftersom det var första tävlingen på ett tag.

Fia var pigg och hoppglad och sög hindrena jättebra! det tog lång tid eftersom det var stilbedömning vilket gjorde att hon blev lite loj. Men väl inne på banan så kom hon igång väldigt bra. Vi gick felfritt och jag fick 51 poäng, vilket var ganska högt. Jag var nöjd över ritten.
Fram till nästa klass fick Fia stå i transporten med Back on Track-täcke för hon skulle hålla sig varm. 

LC-banan var också ganska lätt och omhoppningssvängarna var bra för Fia. Den här gången så var man tvungen att rida på mer. När vi kom in på banan så var hon ganska loj över de första hindrena men efter redan 2a hindret så kom hon igång och det flöt på bra. Jag hade 0+0 fel och tiden var 26, 45 sekunder vilket länge räckte till en ledning, men i slutet petades jag ner till en 2a plats. Jag är jättenöjd med henne idag och hoppas på flera roliga tävlingar och placeringar med henne innan hon ev. säljs :(

När vi kom tillbaka till stallet borstade jag av henne och smörjde mina grejer. Sen fick vi lite bråttom för att jag skulle på bio med Ebba och hennes lillasyster. Efteråt så var jag med Daniella och är med henne nu och vi ska kolla på "This is it" och cykla lite.

Imorgon ska jag väl till stallet vid lunch. Uppdaterar mer då.


Efter som jag inte har hunnit ladda upp bilderna från tävlingen så blire en gammal bild :D

Viby rid och körsällskap

Har precis satt mig framför datorn igen efter en liten tur till duschen ;)Idag då så hoppade jag 2 klasser på tävlingen i Viby (askersund)
1:a klassen (LD)  gick helt okej, vi fick 2 rivningar men galoppen som inte stämmt innan funkade jätte bra så det var väldigt tummen upp ;p Rivningarna var mitt fel men det som var skönt var att kag visste vad som gick snett så jag kunde förbättra det till klassen efter :)
2:a klassen (LC) är jag jättenöjd med :D Vi fick 1rivning som såklart var lite sur att få men det spelar ingen roll för jag blev så nöjd med henne ändå. Galoppen funkade jätte bra även i den här klassen, den var jämn och Polly bjöd på sig själv när vi kom lite knasigt mot nått hinder :p
Så överlag är jag jättenöjd med den här tävlingsdagen och Polly skötte sig jätte fint, det är bara jag som ska skärpa mig lite  ;p
Johanna var också där men jag tror hon vill berätta själv hur det gick ;)
Ajuste jag måste bara säga att Vibys ridhus var jätte fint! Stort, luftigt, ljust, bra underlag och fina hinder :)
Gammal bild från Rappestad för några år sen men jag gillar den, får många minnen när man tittar på bilden

Let´s Dance

Just nu sitter jag och tittar på Let´s Dance med mamma och pappa.
Allt är iordning inför tävlingen imorgon så jag kan lugnt sitta här och slappna av ;) Idag blev jag utskjutsad till stallet av pappa direkt efter skolan för idag var det Jill lektion :) Polly skötte sig super fint så det känns väldigt bra inför tävlingen imorgon...  Jag är grymt taggad för tävling :D
Haha nu ska jag fortsätta att titta på TVn

Jag är jätte ledsen !!

För det första har jag inte varit alls bra på att uppdaterna!!! :(
Och aå lovade jag header som inte har kommit en men det ska jag eller catti fixa så fort vi kan !!
Det är mycket i skolan och såå nu också :( Jag FATTAR inte varför behöver man veta om frankrikes revolution :O ?
Idag var det i alla fall lektion för Jill :) Min ponny gick som en klocka !! :D Jill fråga även mig om jag ville hjälpa henne och rida en av hennes 4 -åringar. Såå det var jätte roligt :D 
 I morgon är det tävlig så hoppas det går lika bra i morgon när det är tävling !! :D
Kom precis hem från stallet nu, vi ska äta middag nu om ett tag såå :D
Bloggar hur det går sen :)




Lite gamla bilder men jag sitter vid mammas dator och det finns inga bilder på henner dator xD !!


Inget igår inte

Det blev inget inlägg igår för min del, jag var för trött och då hade det bara blivit en liten löppistext ;) Men igår då så red jag ute på gärdet igen ( och den här gången sken faktiskt solen fortfarande när jag red) Jag och Polly övade på samma sak som vi övat punder Nina lektionen i torsdags och det fungerade även idag om inte ännu bättre för hon lossnade mycket snabbare och vi var mer samspelta :) Det är roligt när arbetet som  man la ner dagen innan ger resultat dagen efter. Så nu vet jag vad jag ska göra dagen innan en dressyr tävling ;p Jag ska helt enkelt rida dressyr lektion för Nina Fox Stark! ;D
Nu ska jag gå till skolan...

Dressyr lektion för Nina Fox Stark

Idag var det dressyr lektion för Nina Fox Stark på schemat :) Vi red i ca 1timme och Polly var stel och motvillig ungefär hela tiden förutom dom sista 10 minutrarna då hon gick jätte fint ;) Snacka om att jag fick lite mjölksyra i högerarmen xd På lektionen jobbade vi mycket med att ha kontroll på ytterbogen och ytterhjälperna, det är svårare än det låter kan jag ju lugnt säga men när man väl kommit på hur det ska va så blir det betydligt mycket lättare ;p
Polly hade lyckats tappa sin högra framsko i hagen (troligen pga all lera) men hon ömmade inte eller visade något, men imorgon kommer hovis ut och slår dit en ny :)
Bild på mig och Polly från när jag och Emelie red i sommarhagen i veckan:
Bilderna är tagna med mobilkamera så derför är väl inte kvalitén den bästa ;)


Lerigt´

Det var lektion i ridhuset idag så det fick bli att rida ut i leran och mörkret ;) Polly skötte sig faktiskt jätte bra men på slutet så blev allt helt plötsligt jätteläskigt så då började hon att takta och hålla på ;p Men det roliga var att när hon taktade så kunde jag bara pilla lite med bettet och så gick hon jättefint i form :) Värsta härligt ;p
Nae nu ska jag gå och duscha, vi hörs imorgon och då är det Nina lektion :)

Jag har tråkigt

( ursäkta bilderna men)
Såhär kan det gå när man har tråkigt.....
Haha nu ska jag snart dra till stallet med mamma

Måndag igen...

God morgon!
Då var det måndag Vilket betyder skola ( har inte längtat ) eller jaa i för sig det ska ju bli kul att träffa danni i gen :D
Nu ska jag äta frulle och fixa mig lite..
GUD vad jag längtar efter fia jag tror jag dör och ända var det bara 5 dagar sen men 5 dagar är bara för mycket ;)

Solsidan :D

Vadstena igår var jätte segt och tråkigt :( men jag hann se Polly igenom fönstret på bussen när vi åkte förbi :)
Idag kom jag hem vid halv 3 från Hanna och det blev att åka till stallet på en gång ;) Där ute så mockade jag först men när all skit var bortplockade och det bara var kvar att halma så tog jag bort all spindelväv som hade kommit till Pollys box och sen så tvättade jag hennes vattenkopp medans Ellen hjälpte mig med att tvätta Pollans krubba, sen när allt det var klart så halmade jag :p Efter mockningen och städningen red jag och Emelie ute i sommarhagen, det var ju så fint väder idag ;) Ridningen gick bra men Polly var jätte pigg så vi rejsade lite :D Hästarna blev trötta snabbt pga blötsnön så vi var bara där nere ett tag ;)
Nu sitter jag i soffan hemma och tittar på det sista avsnittet av Solsidan :)

Fjällbomb ! :)

Nu sitter jag i bilen på väg hem från fjällen :) Härligt med täckning ! :D
Här kommer en lite bildbomb :)  :



Här tar alla på sig utrustning för att åka slalom :)

Efter slalom dag är det dags för sccoter :D

Skönt med en brasa efter en hel dag i kalla fjället ;)

Just nu får det här räcka för batteriet är inte det bästa :D

God natt :)

Nu ligger jag i sängen redo för att sova :) Jag har packat alla saker eller ja det mesta ;) I morgon så chansar jag väl på att det blir avfärd runt 10 någon gång ;) Kramiz johanna

Ingen täckning...

Hej:) Jag är verkligen ledsen att jag inte uppdaterat så mycket men det finns verkligen ingen täckning:( just nu är jag inne på mobilen just nu;) I onsdags så kom vi upp och då mest värmde vi upp och bäddade och så. I torsdags så i blev det slalom åkning det var as roligt älskar slalom :-D I fredags så var det scooter det var jättekul:) Idag lördag så bestämde vi oss att åka slalom jag åkte svart backe flera gånger :-D så jävla roligt:) Efter det så skulle emma och jag åka scooter och det gick åt helvete för vi bara åker i diket hela jävla tin så till slut fick vi inte åka mer xD! Nu sitter vi här och myser har precis kollat på wallander :) A nu ska vi kolla körslaget Vem hejar ni på? Tyvärr inga bilder men det kommer så fort internet kommer ;) Kram

Dagen ängnas i en kyrka istället för i stallet? :(

Det är konstigt att man inte kan sova länge när man får.... Men nu är jag vaken iaf och håller på att fixa mig för att senare gå till Lillkyrkan och åka till Vadstena med konfirmationen för att gå på ljusgudstjänst där ;) Så jag hinner inte ut till Polly idag utan mamma är snäll och hjälper mig med henne idag :) Det börjar vid 11 och slutar vid 22 så jag kommer inte att kunna blogga något mer idag innan jag kommit hem därifrån ;p
Men jag kommer iallafall få ser henne eftersom vi ska till Vadstena och vårt stall ligger vid Vadstenavägen :) Det är ju alltid något ;)

Jojo hälsar :)

Fick ett sms förut från Johanna där stog att hon ville att jag skulle göra ett inlägg och berätta att hon inte bloggar någonting just nu för att hon är bortrest och inte har något internett där hon är och att hon kommer att uppdatera så fort som hon kommit hem (vilket jag tror är på sön) :) Så nu vet ni varför det bara är jag som bloggar just nu och jag försöker faktiskt att uppdatera ofta och så men det blir lite stressigt ibland ;) Men jag gör så gott jag kan ;p

Hoppträning med Jill :)

Kom hem från stallet för en liten stund sen, idag var det dags för att rida lektion för Jill :) I början var Polly väldigt stel och hon ville inte alls vara med på det som jag bad henne om så tillslut fick jag säga till henne ordentligt och då började hon att arbeta riktigt fint efter ett tag ;) Först red vi den här banan med travbommar som Jill sen höjde upp till upphöjda bommar som vi kom på i galopp och tillslut höjde hon dom ännu lite mer  :p
Polly gick bra på den här övningen när hon förstod vad hon skulle göra och hon bytte till rätt galopp hela tiden vilket är ett stort framsteg ;)
Sen så övade vi lite snäva svängar :D Först gjorde vi svängarna lite större för att sedan göra dom mindre och mindre :) Övningen handlade om att kunna ha en jämn och fin galopp med runt i svängarna och behålla den framför hindret och efter ;p Polly skötte sig jätte fint i den här övningen och hon har sånt självförtroende nu jämnfört med vad hon hade för 1 år sedan och hon bjuder mer på sig själv nu med eftersom hon litar på sig själv att hon kommer att klara det :) Så just nu är jag såhär glad för hennes skull :D
Här är den sista övingen ;p
Den var jätte nyttig och kommer nog vara väldigt andvändbar sen ute på tävlingarna :)

Snöstorm

När jag vaknade så tittade jag ut genom fönstret och såg typ 1meter snö och snöstorm :O
Usch jag vill ju ha varmt och sommar inte kallt och snöstorm :(
Nu blev hela min dag förstör eller ngt....
Och nu ska jag ge mig ut i snöovädret och gå till skolan, vi får se om jag kommer fram eller typ blåser bort och dör ;)

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Stallet idag gick helt okej men när jag kom ut så var det jätte många där så det var fullt i stall gången vilket gjorde att jag inte kunde börja med att mocka så det fick bli maten först sen mockningen och sist ridningen ;) Men när jag skulle börja borsat Polly så skulle typ alla i stallet rida och jag med min super matte ^^ räknade ut att om alla rider samtidigt så blir det 7 st ekipage i ridhuset och det ät liiite mycket så jag borstade Pollan extra länge så att några skulle hinna rida klart innan jag gick ner :) Och gissa vad? Sen när jag kom ner i ridhuset så var typ alla klara och gick upp så det blev bara jag och Michelle där nere i ridhuset ändå ;p Det var härligt :D
Nu sitter jag och ska snart gå i duschen tror jag ;)
Gammal bild på Polly:

Köttbulle macka :P

Haha, sitter vi oh käkar en liten köttbullsmacka och lyssnar på Sober- Amir & Erik ;) Grymt bra låt ni borde kolla in den på Youtube :) Jag har börjat att lyssna på den hela tiden :p
Idag i skolan så hade vi 2 prov! :o Ett So prov och ett matte prov, usch det kändes som att jag inte alls kunde någonting ävan fast jag pluggat och försökt :/
Och på idrotten så hade vi sist passet dans idag :D Gött ska det bli att slippa dansa något mer ;D
Jag är (om ni inte redan förstått det) inte så taggad på att dansa det är inte direkt min grej ;) Men jag försökte iaf så jag får nog förhoppningsvis  G :)
Vi hörs mer senare ;p

Dressyrprogram!

Jag och mamma åt innan vi åkte ut till stallet idag ;) Polly och jag red i ridhuset och vi övade lite dressyrprogram :P
Uppvärmningen gick jättebra men sen när vi skulle rida igenom programmet så var det som att jag vet inte vad för då kunde vi inte alls gå på tygeln och arbeta utom ibland. Så jag red bara igenom progrmmet 1 gång och sen övade jag på dom olika delarna av programmet istället och då gick hon jätte fin igen efter en stund:) Det är lite knepigt det där med dom små ponniesarna ;p
Imorgon har jag sovmorgon men kommer att gå upp vanlig tid ändå för jag har SO prov som jag måste plugga lite extra till ;)
jag saknar sommaren...

Uteritt i mörkret ;)

Ridhuset var bokat för lektion idag så det blev att rida ut :)
Men det är ju lite mörkt ute fortfarande på kvällarna så jag plockade på Polly nästan alla reflexer som vi har :p
Snyggt blev det men vi sågs ju iaf xd
Här kommer  bild på det ;)

Vårdcentralen och nu stallet

Kom hem från skolan för en liten stund sen ;)
Missade lite av mentorstiden i morse för jag var på vårdcentralen och tog vaccinations spruta, usch jag är INTE ett fan av sprutor :/
Nu blir det stallet nästa för mamma kom precis hem från jobbet :)
Bloggar mer sen om hur det gick där ute ;P

1 dag kvar ...

Jaa nu är det bara 1 daqg kvar i morgon såå åker jag :D
Det ska bli skit kul och skönt såklart :)
Men just nu sitter jag här och chillar ;) Äter äpple :P
Ska snart ut till stallet i dag blire bara lite lösgörande :)


Mentorstid!

Nu har vi haft mentorstid :)
Det var ju jätte kul (NOT) -.-'
Haha, det blev värsta disskusion om föräldrarmötet ;) Skönt det ska bli att åka bort asså bort från den här jävla skiten !!
Dessutom är Danni borta idag och då blir man ju ganska ensam :S
Som sagt tack för att jag ska åka bort. Dety kanske inte är såå farligt det är väl jag som snart börjar inbilda mig och leta fel! :S
Men är det konstigtb när man ligger 1,5 år efter i svenska.... Joo vi har bara kollat på film i 1 år  kul :D
Idag ska jag och pappa till stallet när jag slutar 15:30 och hjälpa Sandra med insläppet :)
Ajja nu börjar elevensval såå See Ya

'
Drar till med en gammal bild :) <3

Headers :)

Så här kommer lite headers och jag tänkte att ni som öäser bloggen skulle få säga vilken ni tycker att vi borde ha som header och om ingen är bra så får jag väl sätta mig ner och göra non till ;)
1:a
2:a
3:e
jag vet att 1:an och 3:an är ganska lika men det är meningen ;)

o.O

Kul att min dator dampar så att alla mina inlägg sparas 2 gånger -.-

Tillbaks från stallet

Har precis kommit hem från stallet och nu är det duschen nästa (efter att jag kollat lite på vad som hänt på datorn)
Kommer kanske göra en till header ikväll ocå för den första blev tydligen inte så lyckad så ska se om det blir bättre den här gången ;p
Ne nu måste jag nog sluta om jag ska bli klar idag ;)

Till baks från stallet

Har precis kommit hem från stallet och nu är det duschen nästa (efter att jag kollat lite på vad som hänt på datorn)
Kommer kanske göra en till header ikväll ocå för den första blev tydligen inte så lyckad så ska se om det blir bättre den här gången ;p
Ne nu måste jag nog sluta om jag ska bli klar idag ;)

Header

Håller på med att fixa en header till oss ;)
Jojo skickade lite bilder förrut så nu är jag i full shå att fixa den :P
Hoppas ni tycker att den blev bra men jag funderar på att göra flera så man har lite att välja mellan, vad tycker ni? :)
// Catti

Header

Håller på med att fixa en header till oss ;)
Jojo skickade lite bilder förrut så nu är jag i full shå att fixa den :P
Hoppas ni tycker att den blev bra men jag funderar på att göra flera så man har lite att välja mellan, vad tycker ni? :)
// Catti

Stallet :) !

Idag fick jag skjuts av Susann (ebbas mamma) upp till stallet det var verkligen jätte bra då jag slapp åka buss :D !
När ebba och jag kom dit så började vi med att mocka det gick faktiskt snabbt för mig det tog typ 20 minuter att mocka skura ur vatten koppen så att den inte skulle damma igen och sen göra i ordning och fylla på vatten i vattenhinken (stolt) :)
Sen började jag med att göra hö vilket gick ganska fort :)
Sen när jag skulle göra kraften så fick jag för mig att jag skulle städa i ordning på hyllan så när jag börja borsta hade det väl gått typ 2 timmar ;)
Idag hade jag bestämt mig för att rida ut såå jag borstade av och tränsade för jag red barbacka :)
När jag var ute så blev fia såå pigg att hon bara stog på stället och hoppa och studsa :S
När jag kom tillbaka så såg jag att hon hade ett sår :( Som jag tvättade och smörjde med en salva Hoppas Hoppas det blir bra :) !
Jag vet inte riktigt om det var djupt för det var såå svårt att se men vi får kolla till det i morgon :)

Att catti inte uppdaterar så mycket vet jag inte riktigt varför men jag lovar att uppdatera minst 2 gånger per dag..


Katten i stallet :)


Snart kommer header !!!

Jaaa SNART KOMMER HEADER :D
Jag och emma ska till fjällen då hon ska hjälpa mig att sätta in header åt oss :D !!
Catti håller på att fixa det den blir nog skit bra :D

Glöm inte tipsa om bloggen :)



Stallet :) !

Nu är det dags att äta lite lunch innan stallet :)
Det blir lite fiskpinnar med potatismos yummie ! :D
Sen bär det i väg till stallet :) !!  Blir lite bilder från stallet sen :)



God morgon !

Idag är det studiedag såå jag fick sova ut lite men jag fattar inte det här asså när man ska gå upp då är man skit trött men när man väl får sova ja då vaknar man skit tidigt! ;)
Fast jag vaknade ändå inte såå tidigt 09:10 så det var inte så tidigt men ändå!! :D
Nu ska jag packa lite till fjällen och sen så ska jag kolla tv och så stallet vid typ 12 nått åt de hållet i alla fall :D
jaa något mer händer nog inte idag ;)
HAHA


Söööööötis!! :) <3


Hoppning i stallet

Kom hem från stallet för en liten stund sen och idag var det cm-hoppning eller vad man nu ska kalla det :)
Dom sopm var med va: jag & Polly, Johanna & Fisen, Emma & Akria, Ebba & Olle, Emelie & Alex och sen var Ellen med och hoppade lite på fisen ;)
Det gick fakiskt skit bra och jag är jätte nöjd med Pollan ;)
Först så värmade vi upp lite och hoppade fram. Efter det så började alla med att hoppa 60cm bara för att "känna" lite på banan. Min första runda gick ok men det kändes som att vi slarva lite ;) Sen när alla hoppat 60cm så hoppade alla 80cm (eller jag tror iaf att alla hoppade det) och då gick det bättre och Polly kändes jätte fin så jag hoppade även 90cm på slutet och det var den bästa rundan vi gjort idag :) Polly hoppade jätte mjuk och vi var samspelta så jag blev super nöjd med den rundan :D
Efteråt så mockade vi gjorde maten och fixade Polly sen åkte vi hem för man blev lite trött ;)
// Catti

CM-hoppning i stallet

Idag är det en lite hoppning i stallet så jag och några tjejer ska upp till stallet och hoppa :) Det ska bli skitkul är tagg!! :D
Men det är lite brottom nu såå see you! ;)

/Johanna

Melodifestivalen :) !

Nu sitter jag är med Elise och Jussa och kollade på melodifestivalen fast nu ville dom kolla på Black Swan :)
Och elise vill ha massage såå jag ska massera henne och sen ska hon massera mig :D
Längtar tills i morgon ruligt med lite hoppning :D
Men nu ska vi visst kolla på morden i sandhamn asså vafan ;)
Ajja nu blire massage :P




/Johanna

Rida på gärdet är lerigt!!

Idag i stallet var det lite kaos asså !! ;)
När vi kom så var Catti , Emma och Ebba där och smörjde.. :)
Jag började mocka och Elin skulle göra mat men det gick inte såå bra för hon missförstod mig lite xD
Men tillslut kom allt till rätta då vi tog in fia och började borsta :D
Vi skulle rida på gärdet, det var riktigt lerigt men det gick bra :)
Såå nu har vi precis ätit så vi ska la hitta på något ruligt :D !!!'
Här kommer lite bilder :


Jag på bild :)


Fia var värsta vild
;)


Just nu sitter Elin och jag och försöker komma på vad vi ska göra :)
Listan ser ut så här :) :

1. Gå ut och göra något.'
2. Spela sims
3. Kolla på något på youtube.
4. Spela något
5. m.m

Haha LoL

/Johanna

Förmiddag i stallet

Kom hem med bussen från stallet för en liten stund sen & nu blir det att gå ut och gå med Fred men tänkte blogg lite först. ;)
När jag kom fram till stallet så va Emma redan där och jag mockade oh gjorde maten.Sen gick jag ut för att hämta Polly hagen men hon gick ifrån mig när jag kom så jag började att gosa med alla andra hästar i hennes hage och då blev hon så avundsjuk så hon kom och buffade til mig typ som  hon ville säga "hej du det är mig du ska gosa med inte alla andra"  Så mitt lilla trix fungerade så det rekomenderar jag till dom som har lite svårt att fånga sin häst i hagen :)
Det blev att rid ute idag för ridhuset var bokat och jag orkade inte vänta ;)
Men nere på gärdet så var det jätte lerigt och dant så jag hade inget annat val än att ställa Polly i duschen och duscha av hennes ben + mage xd Men en bra sak va att jag hittade mitt bakbenskydd som jag tappade i alla snö i vintras, det hade kommit fram nu när snön smält ;) Då blev jag glad :D
Jag var tvungen att smörja av sadeln oxå för den hade lyckats bli lite lerig den med;)
Efter ridningen och smörjningen blev det Billys panpizza i fikarummet med Emma och Ebba:) Mumms....
Jojo gjorde så att jag sprutade ut det sista av min cola -.- Haha ;)
// Catti

God morgon !

Jaa nu har elin och jag vaknat vi ska nog straxt gå ner och äta frulle :)
Sen ska vi bege oss till stallet och rida lite det blir nog nere på gärdet ...
Efter det ska elin och jag fota det kommer bilder sen ... :D
Sen lite senare måste jag ut och spinga och ta ett pass med gummibandet har varit såå dålig på de denna vecka men jag har haft såå fult upp, jag har fasen lite ångest asså!! :S Men inte efter ikväll hoppas jag ;)



En trött liten fia :) <3

/Johanna

Stallet next

Mamma och pappa är uppe i Stockholm idag för båtmässan, så jag är ensam hemma idag vilket ska bli jätte skönt :D
Och det bästa av allt är att jag inte ska göra någonting utan bara chilla och ta igen lite sömn ;)
Men jag gick upp tidigt nu på morgonen för jag ska ta bussen ut till stallet och då så är det skönare att åka på förmiddan när inte bussarna är så fullpackade :)
Bloggar mer sen om hur det gick :)
// Catti

Good day

Haha idag har jag en bra dag! :D
Det är ju fredag liksom då kan man ju inte va på dåligt humor ;)
Pappa hämtade mig på skolan när vi slutat och så åkte vi direkt ut till stallet där pappa släppte av mig för idag var det ingen vanlig dag nej för idag var det hovis dags! Polly skulle få lite nya skor :)
Jag skulle oxå gärna få skor med gämna mellanrum ;)
Skoningen gick jätte bra, hon är så duktig min lilla ponny *stolt* :)
Mamma kom en lite stund efter Robert Varga ( våran hovis ) hade åkt och hon var gullig och mockade åt mig så vi skulle kunna komma hem idag och medans hon gjorde det så red jag. Jag hade tänkt att rida nere på gärdet men när jag och Polly var klara för att rida på hade det börjat att blåsa ganska så duktigt och börjat snöa. Så det fick bli ridhuset istället men det gick ju bra det med :)
Polly var lite stel i början men när jag väl hade ridit igenom henne och hon blivt lösgjord så gick hon som en klocka :') Det är så härlig känsla när man får reslultat av hårt arbete för det är ju inte direkt bara att hoppa upp och tro att hon ska gå perfekt på tygeln efter 2 varv i skritt, utan man måste verkligen jobba på henne men det är det som  jag tycker är så roligt för då känns det så himla mycket bättre när hon lossnar och man får sin belöning för mödan :)
Börjar nästan att fundera på att starta någon dressyr tävling i sommar ;)
Haha hittade en jätte gammal bild på mig och Polly,  det var några är sen det här fotot är taget xd
Snacka om att bilden väcker minnen ♥
// Catti

Myskväll :) !

Jahopp i dag gick skoladagen faktiskt riktigt bra :) !
Mamma kom och hämtade mig direkt efter skolan då vi åkte upp till stallet :) Jag red ut en låång sväng det var jätte mysigt fia var pigg och hon bockade och lite allt mojligt!! :D
Medans jag red mockade mamma och gjorde mat vilket var väldigt snäll hon hann också med att måla lite hinderstöd till den lilla typ cm-hoppningen vi ska ha på söndag :)
Såå jaa just nu sitter jag här med elin och chillar :D GÖTT !!


I morgon ska jag nog ut till stallet ganska skapligt och rida på gärdet och elin ska nog med vi ska fota också såå det kommer nog bli en massa  bilder :)
Aaa jag ska också skicka bilder till catti så hon ska fixa en header som emma ska fixa när vi åker till fjällen såå på onsdag har vi en header :D

/Johannna

God morgon !

Just nu sitter jag här och äter frukost och tränar lite glosor och jag kan dom jippi ! :D
Idag går vi kort i skolan skönt ! :)
Mamma kommer och hämtar mig direkt efter skolan så jag hinner rida ut på fia :) ! Det behöver hon !
NU ska jag packa till skolan och lite såå

/Johanna

Bad day

Jag har inte haft en bra dag idag, det har känt som att ingenting funkat som det ska och när jag skull in i ridhuset så cepade sig dörren så då fick jag stå och trixa med en  evigtet och samtidit hålla i en Polly som tyckte att det blev lite läskigt när dörren började att slå och jag förstår henne. Det skulle jag med ha blivit om jag inte vissta vade det var som lät så skummt ;)
Imorgon kommer hovis ut till stallet, då är det dags för Pollan att få nya skor. :)
// Catti

Tråk väder !! :(

Jaa idag är det ju skit väder!!! :( Men det som är lite bra att skolan gick fort eftersom den också är skit såå är det ju bra att det gick fört :D Måste se allt det positiva även om det är svårt!
Vi får se om jag rider i dag för det är sånt jäkla väder men det gör jag nog för det ska inte gå ut över henne !! :D
Asså jag fattar fan inte var vi gör på svenskan vi bara skriver hela tin men det är ju bättre nu när vi i alla fall skriver :) Och nu när karin är med för hon är såå bra !! :D
Men våran andra lärare tycker jag verkligen inte om vilket kommer göra det svårt att vara glad när men ser henne :)



/Johanna

Hängagubbe

Idag är det Onsdag! Om det skulle vart någon som lyckats missa det. Stallet var som vanligt bara att jag inte red eftersom vi hade kvällsfodringen ;)
Men medans jag och Emma stog och väntade på att klockan skulle bli fodringsdagx så körde vi hänga gubbe :D Hahah mina ord ägde så e
Emma blev hängd xd skade glad (a'
Men hon garva åt mig  när jag inte fattade vad _ _ RSTORINGSGLAS va. Men asså vem skulle fattat att det skulle va FÖRSTORINGSGLAS?! Nae det är över min IQ gräns ;)
Nu är det nog sängen nästa så man orkar dansa imorgon på idrotten :P
// Catti

Markarbete på schemat :) !

Idag flöt väl skolan på som vanligt egentligen hade jag nog inte behövt gå till skolan för vi gjorde inte nått på någon lektion såå men det visste jag ju inte innan :) !!
Efter skolan åkte jag med susann och ellen ut då vi tog in dom och medan hästarna åt åt vi :)
Sen mockade jag och gjorde fodret medans ellen borstade på fia :D !
För ellen skulle rida lite idag och hon hoppade ca 30 cm :O  ;) Sen galopperade jag lite och jobbade henne lite såå det blev nog en timme i alla fall :)
Efter det blev det lite brottom för vi skulle hämta ebba kl 5 :S Stackrn fick vänta i 20 min !! Känner mig dum det var ju typ mitt fel ;) Men men :) Nu sitter jag här och diggar lite musik ska nog göra lite engelska glosor :)
Mamma och pappa är på föreldrarmöte undra vad som sägs asså ;) Skulle fan vilja vara med eftersom klassen är så jävla cp  asså :D !!

I morgon går vi länge såå TRÅK men jaa jag ska ju ut till stallet sen vilket gör mig glad :) !









/Johanna

Tisdag :)

Idag flöt väl dagen på som vanligt :) !
Mamma kom och hämtade mig efter skolan eftersom vi har insläppet :) Det gick bra tills stona, då dom sprang rakt över mig!! ;)
Mamma mockade och jag gjorde maten sen putsade jag tränset och läder grimman, har inte såå mycket mer att skriva om för det händer inte så mycket men dagens höjdpungt var när jag bytte om i stallet och glömde skor såå jag var tvungen att att ha små blåå tossar på mig :D !!
Här kommer en bild :



HAHAHA :D Såå snygga !!

/Johanna

outfit ;)

Har precis suttit och gjort veckans outfit! Blev faktiskt ganska nöjd :D
Nu är det stallet som gäller :)
// Catti

Svar på kommentarer :)

Your beeestis DANNIIIEEE ([email protected]) om Fotodag med Annie :D !:
SHIIIT! :o
Gud så söt du är, man sitter ju & ler framför datorn.
Så söt äru <33
Loveya
IP: 213.134.106.125
Svar:
Tack !<33 Du me söt ! :)
07 Mars, 21:55
Ellinor om Fotodag med Annie :D !:
va söt :D<3
IP: 90.231.166.116
Svar:
Tack så mycket :)!!<3

Barbacka ridning

Måndag idag då -.-
Fett segt men det va kul att träffa alla igen efter man vart sjuk :) Uppe i stallet idag så blev det barbackaridning :P Extra härligt för jag och Lina red runt och sjöng på massa låtar, haha vi sjunger så fint xd
Stackars hästarna dom måste ju tro att vi är galna :D Polly är härdad men stackars Lexie...
Hahah ;D
//Catti

Måndag eller !?

Idag flöt det verkligen inte på som vanligt man kan inte tro att det var måndag asså !! :D
Det började med att jag gick upp och fixa mig och åt frukost och såå sen gick jag till skolan först är det SO då det fan var knäpp tyst ingen sa ett ända jävla skit asså ;) Sen var det svenska och då var ju rektorn där och det var så jäkla LoL asså för vi har typ kollat på film i ett år eller nått och jag skojjar inte !! :) Och helt plötsligt så var det värsta hårt och alla var knäpptysta :S Ganska ovanligt men anna gav oss skit mycket vi skulle göra !! Och sen har vi fått läxa typ första gången sen sexan !! Och då var det fan inte lite då var det 7 A4 sidor som man ska kunna typ utan till :S helt sjukt :D Men ajja det var säkert bara för att fjäska för rektorn ;)
Sen var det No och det flöt väl på som vanligt.... Däremot bilder var helt fucktup!! Killarna i klassen satt vid datorn typ hela lektionen och jaga varann och förde värdens jävla liv rent ut sagt !!'
Sen var det spanska och det var ju typ som vanligt :)
Såå nu är jag hemma :) Jag ska plugga lite NO hade jag tänkt och sen blir det ju stallet :) !



/Johanna

Fotodag med Annie :D !

Idag var jag med annie på eftermiddagen vi fotade massor!! Säkert 100 bilder eller mer ;) Vi hade skit kul men det finns inte såå mycket att skriva om  för vi bara fota hela tiden :D
Pappa kom och hämtade mig hos annie vid halv 7 :)
Då jag städade mitt rum som jag gör nästan varje söndag och såklart så kollade jag på solsidan det är ju ett måste hahah ;)
Det var ju riktigt bra ju detta avsnitt :) Att äta bajs är nog inte gott :S
Haha bilder från dagen :









Jaa lite bilder på mig :)

/ Johanna

Rida ute!

Red för första gången på några dagar nu och Polly var jätte stel i början men på slutet släppte hon och jobbade jätte duktigt :D
Det var ju så fint väder ute så jag red nere på fältet, mamma hängde med och ville fota mig och Pollan när vi red så  det blev några bilder :)Bilder är alltid roligt att ha så man kan kolla på och se hur man utvecklats sen sist. :)Nyttigt, lärorikt och roligt ;)
Här får ni några :)
//Catti

Ridlektion :) !

Idag var det upp tidigt för att åka till nyckelby för att rida lektion för mia det gick jätte bra! :D
Hon var jätte fin ;) !  När vi kom tillbaka till stallet såå borstade jag av henne och putsade alla grejer :) ...
NU väntar jag på annie igen :P Vi ska va och fota lite :) !!
Igår hade vi jätte kul :D Vi typ kollade på sånna här roliga klipp och vi skattade såå vi dog ;) !
Men nu ska jag går och popa popcorn yummie !! :P



/Johanna

Annie kommer snart :)

Jaa annie kommer snart :) KUL :D
Jaa här som jag lovat kommer lite bilder från dagens ridtur :D :



















/Johanna

Magrutor :)

Mår inte riktigt bra än så mamma är en ängel och åkte upp till stallet och mockade och gjorde maten till Polly. Igår hade hon försökt att släppa Pollan lite i ridhuset så att hon skulle få röra lite på sig iaf men Polly ville inte springa xd
så mamma ringde till mig och frågade vad jag brukar göra när jag släpper henne och jag berättade mina små knep...
Sen tog mamma högtalare på sin telefon så jag kunde prata med Polly och när hon hörde min röst så hade hon spetsat öronen och tittat på telefonen som om hon hade kännt igen min röst. :') Haha nee men tyckte att det var lite gullit...
Jag har ju hållt på och hostat i flera dagar och det börjar kännas i magen och då frågade jag familjens sjuksyrra (mamma) och hon sa att man ju anstränger magmusklerna när man hostar, att det typ är som ett träningspass för musklerna. Så jag håller på med värsta bodybuildingen just nu :D *Stolt tjej*
<--- såhär kommer min mage se ut om jag inte slutar att hosta snart
//Catti

Träning :) !

När jag kan hem från stallet såå  kom Astrid till mig då vi sprang ca 0.5 mil alltså 5 km :D Känner mig stolt! efter det körde vi ett pass med gummibandet som gick bra men nu är jag helt fucking slut ;)  Så nu kom jag nyss ut ur duschen ska la bara dö framför datorn och TV:n tills annie kommer :) ...
Men hon är på bio nu såå men jag ska la jaa jag venneh .....  Jooo jag ska äta :P 
Uppdaterar senare ;)
Bilder från stallet kommer senare :)



/Johanna

God natt :)

Jahopp så jäkla trött nu såå ska sova nu ett jätte kortis inlägg men ändå!! :P


/Johanna

Ice age :D !!

Ice age är så jävla bra asså :P Det är typ slut nu gick på TV 4 plus ice age 2 Haha såå jäkla LoL när den här ekorren är i himlen :D Hahah nu blire la nyheter sen sova :)

¨

Hahah sappa nu och det är American pie på trean såå jäkla LoL sånna progran :P Såå jag kollar på parlamentet ;)

/Johanna

Let´s Dance

Sitter och kollar på Let´s Dance och det går faktiskt riktigt bra för mitt favopar :D !
Vilka hejjar ni på ;) !?
'
Här är mitt favopar :

Alexander och Malin :P

/Johanna

Hiss och Diss

Idag hissar och dissar jag hästtransporter :)
Jag börjar med att dissa då jag dissar den enaxlade transporten :


Jag tycker den är liten och trång och jag är lite emot den också för den hemska händelsen som hänt när vi hade en sådan då ena hjulet låssnade måste jag säga mer ;) ?

Och såå hissar jag den grymt söta rosa bojj transporten


 
Jag har valt den just för att det är så stort utrymme  och att den har två hjul och sadelkammare..
Fast det är ju ganska utstickande med en rosa såå jag skulle nog föredra en svart eller så :P


/Johanna

Fred ☺

Blev riktigt dunderförkyld för några dagar sen så stackars Polly älsklingen har typ inte fått gått någonting denna vecka och jag har inte fått sett henne på 2 dar så jag saknar henne något enormt :(
Men mamma säger att jag måste koncentrera mig på att bli frisk innan jag kan få komma ut till stallet igen och träffa Polly. Så det är väl bara att skynda på med tillfrisknandet ;)
Önskar bara att det gick lite snabbare :/
Men som tur är så har jag ju lilla freddan (min hund) som håller mig sällskap så jag behöver ju iaf inte känna mig ensam när jag är hemma och mamma och pappa jobbar vilket är skönt, Fred är en ängel :)
I kväll är det Let's Dance som gäller för jag orkar inte så mycket mer än att ligga framför TVn/datorn.
Så nu vet ni vad jag gör om jag inte orkar göra ett inlägg och varför det kanske inte blir så många av mig just nu, men det ska jag kompensera upp när jag blir frisk :)
Bilder på min prins :
//Catti

Träning :D !

Jahopp, just nu kom jag precis ut ur badet efter ett hårt pass träningmed Astrid :) Först sprang vi en runda på 1,5 km och sen körde vi ett pass med gummibandet såå just nu är jag helt slut ;) Men man känner verjligen vilka muskler man får :)
Såå astrid och jag har bestämt pass i morgon också ;) Det bli hård träning :P
Så nu ska jag äta lite och så, så är det någon som vill va så ring eller messa för annars kommer jag ha så jäkla TRÅK !! För det är ju bara Let´s dance på TV ;)
Ajja får see hur det blir :D !!


Jag älskar dig såå mycket fia <3

/Johanna

God morgon !

Nu har jag vaknat och klätt på mig vi har gympa först i dag :S
Hoppas vi får se SO provet är såå nyfiken!! :) Idag kommer hovis till fia :) Såå vi får se om jag rider :)
Efter skolan så ska  jag springa med Astrid vi får see hur det går i detta väder :S
Nu måste jag skynda mig ;) <3



/Johanna

Stallet :) !

Mamma och jag åkte upp till stallet vid 17.00 då hon mockade och gjorde maten medans jag koncentera mig på hästen :) Tack mamma ! :)
Sen kom vi ner i ridhuset ocj jag värmde upp sen kom mamma ner och tog lite foton på mig och fia :D !
Efter det så borstade jag av och de och smörjde av ;)
Orkar inte skriva såå mycket nu för jag typ halv sover men här kommer några bilder från dagen :) :





Och nu lite i stallet :



Min sötaste ängel :) <3

/Johanna

Torsdag :S !

Idag har det vart en lång dag i skolan och så klart väldigt tråkigt!! Utan danni <3 :)
Men skol dagen har väl ändå flytit på som vanligt :)
Anna våran sv-lärare har satt upp ordnigs regler som b
värkligen kommer följas NOT det är ju lika dåligt ändå såå jag funderar på att faktiskt byta skola men det blir i så fall efter sommarlovet :)
Nu ska jag åka ut till stallet och rida blir nog bara dressyr hon börjar gå väldigt bra nu :) Bara för att jag säger det kommer det la gå skit ;) Nejnej inte tänka såå nu ;)
Imorrn gympa inte kul!!! :( Våran lärare är cp!! Han bara KAN DU INTE SVENSKA ELLER!!! till mig bara för jag inte förstod hur man gjorde och sen själv när han skulle räkna in när vi skulle börja såå räkna han på tyska men bara CP-gubbe !! USCH var sur jag blir :( !!

Ajja kram kram på er !<3


Förrsten så är det lite strul med designen just nu håller på att fixa header och såå :)

/Johanna

Veckans blåa outfit till dig som ryttare !



Ett par blåa John Whitaker byxor
Ett par blåa tretorn stövlar
En John Whitaker kavaj
En John Whitaker hjälm

Det var min outfit för den här veckan en väldigt enkel men det är för att jag är ganska beginer ... :P

/Johanna


Veckans blåa outfit till dig som ryttare !



Ett par blåa John Whitaker byxor
Ett par blåa tretorn stövlar
En John Whitaker kavaj
En John Whitaker hjälm

Det var min outfit för den här veckan en väldigt enkel men det är för att jag är ganska beginer ... :P

/Johanna


:/

Dressyrträningen idag var väl inget direkt genom brott och det gick inte så bra som jag hade velat. Men då är det ju  bara att bita ihop och tänka framåt att det ju bara kan bli bättre från och med nu. Här gäller det att tänka positivt!
Vet inte vad jag mer ska skriva så fyller ut med lite bilder istället. :)
//Catti

God morgon :) !

Idag har jag sovmorgon till nio gött!! :D Jag hat lite träningsvärk sen i går ;) Såå vi får see hur det går med att springa med astrid men det går nog awesome ;) ! Nu ska jag klä på mig och äta frulle :)
Idag träning TAGG !!


En old bild ;)

/Johanna

Tränings pass :) !

Idag var mamma och jag och köpte en träningsbox med gummiband och dvd m.m såå jag hade tänkt att börja träna lite smått och sen mer och mer vi får väl see :) . Det var jätte jobbigt visserligen har inte jag någon kondis eller nånting såå jag tyckte att jag behövde ta tag i det :D ! Det var faktiskt riktigt roligt även fast det var jobbigt :) !

Här kommer en bild på tränings paketet :D :



GOD NATT <3

/Johanna

Ponnyakuten due ;)

Jag hade dans på idrotten idag och jag var redan snorig och hade ont i halsen innan men dans är seriöst jobbit och man blir väldig trött, och min förkylning förbättrades ju inte direkt av att jag var med utan halsen snörades ihop och näsan täpptes till ordentligt. Så nu låter jag typ som en plågad gås :(
Inte så mysigt direkt om man får säga så....
Men det är bara att bita ihop för jag har inte ork eller tid att bli sjuk men Polly fick ändå stå idag så att det som är nu inte blir värre, men imorgon blir det rida av :)
Jag hat börjat att titta på Ponnyakuten, dom andra i stallet har pratat lite om det och tillslut blev jag så nyfiken, så jag gick in på SVTplay bara för att kolla lite vad det var dom snackade om och blev ganska fast.
Han som håller i det och låter barnen komma till sin jättefina gård verkar ganska så härlig och jag bara älskar hans dialekt!! :D
Så himla mysig samtidigt som det är svårt att hålla sig för skratt eftersom det låter lite roligt ibland när han säger vissa ord xd
Den skånska dialekten gillas starkt av mig!! :D
Nee nu tror jag nog att jag ska ta och kolla på ett till avsnitt av Ponnyakuten!
//Catti

Stress ;) !

Idag är det tisdag och om dagarna brukar vara lite stressiga  men jaa inget överdrivet :) .
Just nu sitter jag och pluggar till ett SO-prov som vi har i morgon men jag är faktiskt nöjd över mig själv! Jag fick 54/55 på mitt engelska prov vilket innebar MVG :D !! Det gick även bra på matten då jag fick 23/28 vilket är bra för att vara mig :) !
Såå jag är riktigt nöjd hoppas att det går bra i morgon också :) !!
Idag i stallet är jag riktigt nöjd jag var väldigt nogrann och tänkte på mitt annars brukar det faktiskt vara lite fläng och släng men nu har jag börjat bli lite mer alvarlig ;) ! Såå först var det insläpp som mamma jag och Ebba hjälptes åt med :) .
Sen mockade mamma och gjorde fodret medns jag borstade och sadlade :) Som vanligt var det lite svårt att tränsa men jag är van ;) ...... Jag hade i dag bestämt mig för att köra lite upp höjda bommar i trav och galopp hon var jätte fin  :D ! Men pigg fast ... det är ju ett bra täcken!! När jag ridit färdigt tog jag av grejerna borstade av henne och stretchade. Jag borstade även av schabraket och benskydden och smörjde av tränset ;) ...
Nu har jag ätit pannkakor innan jag borjade plugga asså ;) !
Sen ska jag duscha m.m.
Förresten vi har skaffat ny bil ;) !
I morgon blire träning :) Är taggad som fasen!! Det kommer gå awesome!! Känner det på mig... kommer förhoppningsvis film eller kort ;) !!
Efter skolan i morgon blir det jogging med Astrid :) !!

Ajja blir nog ett inlägg senare :) !!



Denna vecka har jag hiss och diss och outfit m.m och då ska jag göra en riktigt fin marinblå I think :) !

/Johanna

RSS 2.0