Vad skulle man göra utan tekniska prylar ;)

Här sitter man nerslagen i soffan. Jag har fasen lite ont i huvudet och känner mig trött hoppas inte att catti typ har smittat ner mig eller nått!!....
När mamma kom hem åkte vi till stallet för hon hade inte gjort det hon hjälpte mig att mocka medans jag gjorde fodret och borstade Fia. Sen kom Lina som skulle ge Fia massage tog lite bilder såå det kanske kommer  men sladden från mobilen till datan men, men..... Först tyckte hon vad håller du på med?? sen tyckte hon det var skönt :)!


Spa-kväll i fjällen xD!!!




Har gjort en header också vad tycks?? Komentera!!!!!!!!!






/ Johanna


sjuk ;o

mår inte alls bra just nu har feber och ont i huvet så mamma är en ängel och fixar stallet åt mig idag. Polly skulle ändå stå men jag saknar henne redan :(

på lördag ska jag och Pollan ut på årets första tävling för våran del. Örebro anårdnar en hopptävling som vi såklart ska va med på! :D
är grymt taggad...




kram catti

Skolan -.-'

Jaa, skola idag då inte kul asså!! Eller joo lite för vi hade DRAMA idag fast Weine var sjuk så vi fick kolla på en film som hette sandor /slach/ ida som var väldigt bra :D!
Jaa skoldagen rulla på som vanligt ska nog upp till stallet snart om inte mamma redan åkt upp dit eftersom hon ska vila idag :).  Ska tävla typ pay and jump på NYRK på lördag eller det kanske var nästa lördag :S....
Ewa ringde i går föresten hon sa att om inte milton blev såld skulle jog få fortsätta rida honom ( jippi ). Han är en D- ponny 47,7 cm i mankhöjd jag brukar hjälpa dom att träna och tävla honom jaa då ända tills han blir såld så jag kanske ska träna honom på onsdag för Jill efter min egna häst då såklart men får se vad hon säger :).
Nu ska jag plugga-.-' TRÅK asså men men spanska grammatik är ganska lätt så det fixar jag nog snabbt!!

/ Johanna

dressyr

Gick jätte bra att rida idag, blev lite dressyr i ridhuset och Polly jobbade på riktigt bra.
Testade lite övningar som vi gjorde på dressyr lektionen för Nina Fox i torsdags och dom funkade även idag.  :)



saknar att kunna rida i t-shirt


kram catti

God natt ^^

Johopp dags att dra till kojs :D. Vi ska fixa en  stå utdesign och header men än så länge får ni stå ut med att den är lite ofärdig ;) . I morgon är det skola dåe inge vidare asså speciellt inte den skolan som vi går på ;P. Massa läxoe och shit inte kul asså ;) Jaja ska sova nu i alla fall designen och det kommer vara klart i slutet av veckan!


Städade ju rummet idag värsta skillnad jaja här kommer some photos!!





Från fjällen :D!!


/ Johanna

HEMMA

Jaa, nu är man hemma från stallet :)!. När jag kom dit började jag mocka det var jätte svårt för Krister hade kollat en brunn eller vad det nu va i boxen såå han hade ju då flyttat på spånet  och rört runt ;). Såå det tog ett tag att mocka. Sen kom Emma ( http://hopptonten.blogg.se/ ) om  rida ut på skulle rida ut för hon skulle låna scarlet. Så jag gjorde fodret sen var det dags att ta in den lilla busen! Hon stog där i hagen men så fort hon såg mig börjae hon gå mot grinden. Emma och jag borstade av hästarna och broddade. Väl ute i ''skogen'' skrittade vi en bit men sen när vi skulle börja trava så nickade scarlet lite lätt så vi ville inte göra det värre så vi vände :(. Men på vägen hem var Fia skit het hon börja stegra och allt möjligt shit ;)!! Men väl hemma i stallet så smörjde jag av tränset och massera, stretcha Fia det tyckte hon var skönt :D! Nu är jag hemma och ska nu äta lite har precis duschat blir nog något inlägg senare!!



 


Sorry med samma bilder men min sladd från datan till kameran funkar inte riktigt ska försöka leta upp en annan sladd ;)

/Johanna

hey !

Hej!
Tänkte bara lite kort berätta om mig och min ponny.
Jag heter Cathrine Landberg men typ alla kallar mig Catti.
Min ponny heter Polly och är en korsnings ponny, mer vet vi inte för hon är inporterad och papprena kom bort i flytten eller något sånt. Men det spelar ju ingen roll igentligen.
Hoppas ni kommer gilla min och Johannas blogg och fortsätter att följa oss i våran hästvärld.

Kram Catti


Stallet snart!

Jahopp nu har Daniella precis åkt här i från så ska väl ta och åka upp till min lilla Smurf . Sen när jag kommerr hem blir det väl att läsa lite läxor och städa -.-..
Men nu ska jag åka lägger upp mer när jag kommer hem!!

/ Johanna

DESPERATE HOUSEWIVES

Johopp!! Sitter här med daniella och kollar på Desperate housewives jag är helt galen i det!!! Hahha!!

Har typ kollat i 3 timmar nu ;) 
Tror att vi snart ska gå och lägga oss!! :)

GODNATT!


Gammal bild!

/ Johanna

Välkommen till våran blogg!

Hejj!!
Den här bloggen handlar om mig ( johanna ) och min bästa vän Catti.
Vi kommer att skriva om våran vardag, i stallet på tävling m.m.



Det här är jag med min ponny Fia <3

/ Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0