Ännu en dag ...

Jaa idag låg jag nästan hela dagen i burnäset. Sen kl 14.00 skulle jag ju och rida berry :)
Så från stugan till nordsjö ... när vi kom dit så borstade jag och sadlade och tränsade. Jag tog på mig hjälm, stövlar, väst och handskar och sen var det bara att gå ut men innan jag hann att ta tag i honom upptäckte jag att vi inte hade några stigbyglar så jag sa till mamma '' men mamma du ser inte något som saknas på sadeln ? '' och hon kollade nee det ser jag inte sen brast hon ut i asgarv '' STIGBYGLARNA ! '' Haha så vi lånade av Jill ett par. Så jaa det gick ju bra i alla fall!

Vi började med att hoppa fram lite försiktigt han är ju inte hoppad sen jag hoppade honom sist så han var ju ett litet krutpaket men det gick jätte bra vi fortsatte lite med linjer och sedan vidare till en bana. Det gick super! Jag satte varenda distans det var väl någon som blev lite fel men det flesta satt som en smäck! :D
Det var så roligt trippelbarr och allt ;)


Sen åkte vi till stugan och tog ett dopp för att svalka av sig sen var det vidare till daiqui...
Då sandra kom med transporten och skulle rida ut med mig men det började åska och ös regna så vi stog och väntade ett tag men det hjälpte inte så vi mockade av och sen så fixa vi mat kvällsfodra och sen åkte vi hem.

Nu sitter jag här och kollar på hawaii five 0 så jäkla bra!!!!!!!!! hahah
I natt blir det the KILLING :D

En härlig dag i burnäset

I går var jag hela dagen i stugan framåt 11 kom mamma och pappa och sen låg vi där hela dagen jag badade och åt och sola mest ;)



Mummmi vad gubbar är gött haha.
Det var jätte skönt i vattnet över 20 grader lätt. Det är mycket mysagare där än i varamon! Fast varamon är också väldigt bra det är bara så mycket folk i bland och det är så tyst och lugnt i stugan (min morsters stunga).
Så idag blir det samma fast vid 2 ska jag till nordsjö och rida berry ;) Såå jätte lång dag blir det inte men med en sigge bok i handen och ett parasoll gör allt susen :D

Morfar och jag :) Vad glad jag ser ut?

Bilderna:






Det var det ;)


Härligt med sommarlov

Snacka om att det är sjukt härligt sommarlovs väder i Motala den här veckan! :D
Jag och Mamma åkte upp till stallet på kvällen för att titta till Pollan och smörja in hennes mule för den blir så bränd av solen, stackarn :/ Det finns ju inte så mycket annat jag kan göra i stallet just nu eftersom Polly tappat en sko...
Imorgon ska jag och mammsen åka in till Linköping för att shoppa loss lite ;) Det kommer även bli ett litet stopp på travshoppen för att byta ut en sadelgjord som vi köpte i fel storlek, men när man ändå är där så kan man ju passa på att kolla på lite annat också ;p
Visar sen på bloggen imorgon vad det blev för nytt :)
saknar terrängträningarna & bildbrist!


Trasiga jag ...

Igår låg jag nästan hela dagen och glassat i varamon även badat B-) Asså snacka om bränna haha nevars jag blev lite bränd men mest brun inte röd ;)
Vid tre någon gång åkte vi hem för att byta om och ladda för lektion kl 16.30 även fast det var typ 28 grader så körde vi på :) I början gick det hyfsat bra vi tränade lite omhoppnings svängar men jag med unghäst körde bara långa och fina svängar framhoppningen gick lite sådär och första rundan också men sen till andra rundan flöt det på jätte bra tills jag kom lite i bakvikt och flög av... Jag tappade inte luften eller något jag bara fick lite ont så det var bara upp igen och köra den rundan gick super tills sista hindret då jag tappade vägen lite och då sa jill det skit i de hindret ta bara det nästa sista än gång till och vad tror ni hände? Jag flög av igen och nu kändes det som om  hela jag trasig men det var bara upp igen men nu hade jag ont och var chockade och rädd ...
Jag hoppade upp och rullade på ett litet räcke. Sen tog mamma daiqui och jag gick till stallet på vägen fick jag en stor kram av jill som sa att jag var jätte duktig även fast det gick som det gick så var jag jätte duktig :)
Så det kändes bra.

Sen skulle jag ju till stugan med mormor och morfar :)
Då vi tog ett kvällsdopp som var skönt men jaa det gjorde lite ont att simma. Nyss var vi och tog ett morgondopp och  nu äter vi frukost och ska bada typ hela dan om jag kan ;)
Bilder från i går kommer senare :)


Soligt verre B-)

Red ut med Pollan igår och det gick ganska bra :) men när vi kom hem till stallet igen så såg jag att hon hade tappat en sko :(
Så då blir det inget rida förrns hovis har vart ute :/
Inge roligt för idag har det vart så sjukt bra väder så blev jätte sugen på att rida ut men det gick ju såklar inte.
Så jag har legat i kanalen och badat typ hela eftermiddagen fram tills nu :)
Sen så kom jag på att vi har Ben & Jerry glass i frysen (y' mumms! :D
Nu ska jag och mamma äta lite mat sen bär det ut till stallet och kolla till Polly och hennes lösa sko ;)

Inte min dag.

Jag åkte bussen till stan och gick i genom gallerian sen gick jag till mamma och sedan gick vi till tandläkaren och det gick ... BRA !! :) Inga hål eller nått annat !
Kan det va bättre? ;)
Sen åkte vi hem och jag satte mig och spelade sims en liten stund. hehe.
Sen åkte vi till stallet kolckan var väl ca 17.00. Jag hämtade henne i hagen och sen började borsta.
Mamma var som vanligt snäll och mockade.
Jag skrittade ner till paddocken och skrittade fram. Idag jobbade jag med kort galopp och galopp ombyten. Kort galopp gick jätte bra hon lyssnade jätte fint!! Sen till galopp ombytena blev det värre jag tyckte att jag gjorde rätt men hon fick korsgalopp och då försökte mamma hjälpa mig men jag var redan lite irriterade för att det inte fungera så när mamma försökte hjälpa till blev jag mer irriterad helt klart inte min dag :S
Och då blir det ju inte å bra ...
I morgon ser det ut att bli bra väder så det blir väl varamon och lite lite sims xD
Sen blire hopplektion :D!! På brevik kl 17.30 så i morgon cyklar jag nog ut det beror på hur lat jag är ;)
Nu ska jag bara götta mig haha.

Har lite brist på bilder kommer mer efter lektionen i morgon :D


Cyklade 2,5 mil i går ...

Igår så cyklade jag ut till stallet med catti sen red vi ut en sväng det gick jätte bra! Vi red lite halvt vilse men annars gick det ju awesome ...
När vi kom tillbaka så smörjde jag av och sen så cyklade vi hem igen :)

Så sammanlagt blev det väl typ 2,5 mil ;)

Idag gick jag upp skapligt för att åka till kiropraktorn och sen ta en fika på stan med mamma och nu är jag hemma, snart ska jag till tandläkaren och sen ska jag bara vara hemma och chilla :D!
Och så klart ska jag till daiqui :)

Det går bra nu :)

Cyklade ut vid 1 till stallet och kom inte hem förrns vid 5.
Jag fattar inte hur jag lyckas men tiden går alltid fortare i stallet ;p
Det regnade när jag var ute i stallet så det blev lite barbackaridning i ridhuset :)
Polly skötte sig JÄTTE bra, ibland blir man bara så stolt över sin lilla häst när det går super bra :D
Imorgon blir det uteritt med Jojo :)

Vad glad man blir av vädret!

Hejj.
Nu har jag vaknat eller det var ett tag sen men nu snart ska vi äta lite frulle.
I går så hände det mig inte mycket ska jag säga! Jag var lite med Albin och sen satt jag även i våran husvagn och skrev och satt vid datorn lite.
I dag så händer inte mycket finns inte så mycket att göra i en husvagn faktiskt det blir nog lite spel kanske bada vi får se vad som händer.
I morgon så blir det nog en liten uteritt med daiqui fast ... spö regnar det så kanske jag inte gör det.
Nu ska jag äta lite frulle och ha det gött! Uppdaterar senare!


Äntligen internet!

Jag är i herge och firar midsommar men.. för min det blir det inte dírekt nått midsommar firande för här är det skit tråkigt väder såå man jag ju inte direkt nån lust att gå ut från den härliga varma husvagnen.. :)
Kanske drar mig ut en snabbis sen ...
Idag har jag för de mesta dels badat men även kollat på midsommarstång, spelat sims och kort m.m.
Fast jag längtar så klart efter att rida!!! Mer än någonsin! Medans jag nu är borta så tar jill hand om daiqui eller jaa mockar och så :).
Mer har faktiskt inte hänt så mycket här :(
Vi är här (hargebades camping) med albins familj som vanligt ;)...
Angående det senaste inlägget på hökks hittade jag faktiskt nägot :D !!
Lämnade de i stallet så jag har tyvärr inga bilder :(
Men här är en liten lista i alla fall :) :
* Ridtäcke i fleece
* Schabrak
* Sadelgjord (anatomisk)
* Tvättsvampar
Jaa det var det ;) Lite i alla fall.

Just nu sitter jag vid datorn och myser men jag ska väl gå ut och se om nått händer ... ;)
Jag sitter även och skriver en liten lista på vad som ska med till nordsjö då jag ska på läger där med daiqui, det är bäst att börja i tid (listan kommer)..
Men aa nu regnar det igen. Jag stannar nog hellre kvar här inne nu!! :)
Kommer nog mer uppdatering senare om vad som händer just nu inte ett skit!
Haha :)


Glad midsommar på er alla underbara läsare



Jag har lokalsinne!!!

Cyklade ut till stallet vid 11 idag :)
Hade motvind i den jobbigaste backen på vägen dit så mina ben va helt slut när jag äntligen kom fram.
Polly va gosig som vanligt i hagen, men när vi skulle börja gå ut från hagen protestertade hon lite och ville absolut inte lämna sina kompisar. Haha hon kan va riktigt envis ibland men då gäller det bara att va ännu envisare ;)
Det blev en uteritt idag och förra gången vi red ut så red vi lite vilse men idag lyckades vi hitta rätt :D
Det är jag faktiskt lite stolt över eftersom mitt lokalsinne suger! xd
Lilla Ninja är ju bara för söt!

Jag är tillbaka!

Har haft fullt upp nu dom senaste dagarna och inte heller haft tillgång till någon dator men nu har jag äntligen kommit hem och kan ta det helt lugnt :)
I lördags var jag och Polly ju somsagt på tävling där det gick över förväntningarna skit bra!! :D, dagarna efter var jag och Polly på läger hos Nina Fox i Väderstad (söndag-tisdag) och igår fick åkte jag (Polly fick stanna hemma) till Liseberg med konfirmationen :) Vi kom hem runt 11-12 inatt så jag sov länge idag och vaknade inte förrns vid kvart över 1 ;p Då gick jag upp och åt lite frulle för att sedan sätta mig på cykeln och cykla ut till Brevik för att titta till Pollan.  Hon fick stå idag igen (hon stod igår också eftersom jag va i Göteborg, men mamma va ju såklart ute och tittade till henne) för jag har fått höra att hästarna sätter muskler under 2 dagars vila. Jag vet inte om det stämmer men Polly va värd lite vila tycker jag eftersom hon fått gått hårt 4 dagar i sträck. ;)
När jag kom fram till Brevik så gick jag in i Pollys hage för att känna igenom henne så allt va bra ochså, Polly delar ju hage med 3 adnra hästar, 1föl + sin mamma och en unghäst. Unghästen tyckte nog mina gummistövlar va väldigt intressanta för hon stod och luktade på dom hela tiden medans fölet kom och ville bli kliad och gosad med. ;p
Riktiga små sötnosar!!
Min telefon har ballat ur efter Lisebergsresan så jag jan tyvärr inte lägga upp några bilder från idag, igår eller lägret :(

God morgon

Hejj :)
Nu har jag precis gått upp, vi ska ju åka till linköping idag eller ja typ halv så jag ska dra i mig lite frukost och sen ska vi åka :D
Vi ska även gå in på hööks som har rea så jag ska kolla efter en sadelgjord bara en vanlig.
Sen blir det nog att äta på donken och sen åka till dackie och komma i väg till Norrsten en sväng.


Min första riktiga lektion

När vi kom upp till stallet så såg vi henne inte först i hagen, men sen när jag gick mot hagen så stog hon bakom Jills hus alltså i hagen då. Så jag tog in henne i boxen och lät henne dricka äta och så. Under tiden tog jag fram sadel träns m.m.
Jag tog ut och borstade medans mamma mockade.
Hon var jätte lugn och snäll! :)
Jag testade magplattan som passade jätte bra även täcket passade bra!
Jag sadlade tränsade och satte på benskydd + martingal och gick sen ner till rid banan.
Jag skrittade fram och joggade lite medans dom i andra gruppen red färdigt. Sedan så pratade jag lite med Jill innan vi startade.
Först red jag och Jill kollade lite hur jag hanterade henne och sen så komenterade hon lite fast det var mest sänna små saker som upp med tummarna, höj handen om hon blir lite stark typ lite så :D
Sen hoppade jag fram lite och så småning om en bana. Hon kändes jätte bra och Jill sa det med!
Vad kan vi ha hoppat? 1m - 1,10 m
Hon var så duktig! Jag är jätte nörjd med henne!!!!!



Jag och Daiqui från idag :)

I morgon åker jag och mamma till linköping och sen kör vi daiqui en sväng till norrsten och rider lite bara för att testa lasta ;)

Här är det som jag beställde!

Det är inte så mycket utan bara 2 grejer + 1 grej från sharpman som man fick med sadeln ;)


Sadelgjord 130 cm från Börjes


Regntäcke stl 145 från Börjes

+ ett prestige överdrag till sadeln från Sharpman

Jaa det var det nu ska jag i väg till stallet ...


Privat lektion

I natt har jag sovit hos elin usch ingen bra natt kunde inte sova! :( Så jag somnade väl vid 3 eller nått ... men jag känner mig inte trött jag ät mest peppad inför lektionen i eftermiddag :)
Så nu kollar jag på tv och ska kolla in någre grejer som jag har beställt från börjes och sharpman kommer bilder sen :D ...
Dom kom precis idag!
Nu ska jag äta lite lunch jaa och sen stallet bilder kommer!.

Usch! Har inga bilder kvar ;)

Första uteritten ...

Idag åkte mamma och jag moppe upp till stallet :)
När vi kom fram tog jag in henne borsta osv. Eftersom det var fint väder så bestämde jag mig för att rida ut en sväng! Jag vet inte hur mycke hon är riden i skogen så red jag bara backafalls vägen. Hon var lugn för det mästa med också lite nervös som man kan förstå ;)
Tränade lite galopp fattningar på rakt spår hon fattade fel några gånger men det går mot rätt håll :P
När jag hade ridit var hon svettig så jag bestämde mig för att tvätta henne. Så jag tog shampot och började. Hon var super snäll :) !
Jag satte på henne det nya svettäcket och smörjde av grejerna lite.
Hon fick lite hö och kraft.
På vägen hem stannade vi och köpte glass.
Så nu ska jag till Elin kanske sova över :D


God morgon!

Idag blir det inte så mycket på listan. Tänkte bara chilla lite ta en jogging runda och åka ut till daiqui :)
Typ så ser min dag ut faktiskt inte mycket mer.
Håller på att fixa en lista tills vi ska åka till falsterbo! :D Det ska bli så kul!
Imorgon blir det lektion för Jill :D Ska bli kul! Känns som jag behöver lite tips!
Jaa inte så mycket mer att säga faktiskt ;)

Flisa (Jills hund)


Visst vore det skönt att vara miljonär !?

Hejj.
Idag åkte jag väl till stallet vid ett tiden då det fortfarande regnade -.- !
GRATTIS till alla bönder som önskat regn. Usch vad tråkigt det är och inte kan man göra något!
Hon hade på sig regntäcke när vi kom som jag tror att Jill hade satt på i morse. Fast täcket var lite för litet så hon var lite blöt ändå men jaa det är ju bättre än att hon var dygnsur, mycket bättre! Hon frös lite när mamma tog in henne så jag la på henne fias gamla halstäcke så hon blev lite varm i alla fall ;)
Hon dansade runt en massa och sparkade med benet så mitt tålamod flippade ur lite ... Men tillslut så.
Jag borstade henne och sadlade m.m eftersom det forfarande regnade hade jag bestämt mig för att rida i ridhuset. Hon tyckte det var lite otäckt så hon blev lite spänd men för övrigt gick hon ganska bra i mellan åt :D

Imorgon ska jag nog cykla ut och ta en uteritt om vädret tillåter fast det hoppas jag! :)
Sen ska jag nog se om någon kan va eller nått...


Shopping lista:

Här är shopping lista till Daiqui:

*
Träns i svart
* Schabrak + huva till
* Stigläder
* Täcken - Fleecetäcke
              - Vintertäcke
              - Regntäcke
              - Stalltäcke
              - m.m
*
Nya borstar
* Flugmedel

Och säkert mycket mer!

Här är shoppinglista till mig:

*
Nya ridbyxor
* Flera tröjor
* Tjocktröja
* m.m

Det är säkert mer som jag inte kommer på för tillfället!


Regn, regn !

Hejj!
Vill bara börja med att gratta catti gud vad duktiga ni är, ni är ett sånt bra team :D !
Själv så var jag på krosstävling, det gick jätte bra för pappa han kom 1:a totalt :) Så det var ju jätte bra och roligt för alla.
När vi kom hem åkte vi direkt till stallet mamma var snäll och mockade och jag fixade i ordning daiqui och vi gick ner till paddoken. Jag körde lite grundläggande arbete i ca 30 min hon var så duktig så jag tyckte att det räckte.
Jag borstede av henne och vi provade täckena som passade perfekt! Vilket var jätte bra :D
När jag kom hem så bara däckade jag i soffan typ var så himla trött.
Idag så vakande jag vid 09:00 men drog mig en stund sen gick jag upp och åt frukost och bara chillade framför tv:n en stund. Så nu ska jag upp och rida, hade tänkt att rida ut men tror att jag har ändrat mig pga vädret! ;)
Efter stallet ska jag bara krypa upp i soffan och bara mysa en stund.
Usch nu ska jag ta mig ut i regnet och blåsten! 

Eftersom Catti är på läger ska jag försöka uppdatera så mycket och så gott jag kan :)

Hej Då

Jag och Polly sticker på träningsläger! Kommer tillbaks på Tisdag, har ingen tillgång till dator där borta så blir inga inlägg från min sida tills vi är tillbaks. Men kameran hänger med då bilder kommer komma upp ;) Kram Catti

Tävling!

Idag var det tävling i Ekenäs hos Åkebo rid och körsällskap. Superfin anläggning måste jag säga. Och paddockens underlag, kan inte säga mycket mer än att dom lyckats väldigt bra! Polly kändes lite seg först när jag började rida fram, men framridningen låg ute på ett fälttävlansfält så vi kunde ta ett race varv åt båda hållen och efter det va hon jätte pigg och allert. Första klassen va en LC och det va den härligaste, roligaste och mest nervösa LCn jag någonsin ridit. :D Polly lyssnade perfekt på mina hjälper och det kändes verkligen som att vi va ett team, det va bara på ett hinder som det blev lite knas med Polly redde ut det jätte fint :) Grunden gick felfritt och lugnt, sen kom omhoppningen och då kommer lilla tävlingsdjävulen fram så hej vad det gick xd Och gissa vad? Våran tid räckte till en 1:a plats! :D Våran tid va tydligen rätt bra för vi slog 2:an med 3.3 sekunder Niice!! Andra klassen gick också bra men där fick vi ett pet på sista hindret i grunden. :) Tyvärr så är det något med blogg.se så jag kan inte lägga upp bilder eller så men jag kan iaf lägga upp en länk som går till dagens videoklipp från tävlingen! http://www.youtube.com/watch?v=7Tot9C3A4yI Kram Catti

Hästkrafter av alla dess slag !

Japp nu sitter jag här i halsberg och har kollat på pappa när han har kört kross. Kvalet gick jättebra han kom trea så är klar för A- final nu :) Vilket är jättebra men lång väntan. Så nu är det bara ätt sätta sig ner och kolla på resten av kvalen och äta lite lunch. Ja inte så mycket att uppdatera om. Ska till stället vid 5-6 idag så mer blir det sen :) ! Kram Johanna

Otursdag

Idag har det vart min otursdag kan man säga.
Inget har direkt fungerat som det ska och när det inte gör det får jag väldigt lätt lite smått panik och mitt humör dalar ganska kraftigt...
Det hela började med att det regnade när jag vakna (bra start på dagen!), sen sparkade jag i mina tår i markisen som ligger i mitt rum pga att vi byter fönster, sen ute i stallet så total vägrade Polly att gå ut ur hagen (hon va helt inställd på att inte lämna sin nya flock, så jag fick bokstavligt talat dra ut henne ur hagen) så när vi tillslut kom ner till stallet så var jag redan helt varm och svettig, sen tänkte jag rida ut men när vi kommit en liten bit från Brevik så markerar Polly precis som om hon vore halt på vänster fram. Perfekt såhär dagen innan tävling men det va ju bara att vända hem åt igen. När vi kom tillbaks så markerade hon inte lika mycket längre men jag sprang med henne och sen stog mamma och tittade om hon kunde se något och då var det helt bortblåst (?).
Skummt tyckte både mamma och jag så vi gick upp till ridhuset så vi kunde kolla om hon visade något när jag red, men hon gick helt rent och jag kände ingenting.
Så det blev bara en uppmjukning av Polly idag, jag ville inte överanstränga henne eftersom vi ska tävla imorgon. :)
Sov gott!


INKÖP FRÅN HÖÖKS:

Lite nödvändiga saker som behövdes som jag shoppade på hööks:

Martingal (Claridge House )

Gramantygel (hjälptygel)

Svettäcke (Competition Showmaster)

Stall/transporttäcke super fint bogspänne och andas bra! (showmaster)

Ja det var det jag köpte. Jag har även beställt en magplatta och ett regntäcke från börjes :)

Idag red jag lite nere i paddocken just bara för att hon skulle få vänja sig vid brevik hon har ja bara stått där i 1 och en halv dag typ ;) Jag red fram i skritt trav och galopp men gramanen sen efter en stund tog vi av den och jag hoppade lite smått!




Lite bilder från idag.

Är as trött nu! Ska upp tidigt i morgon för att åka och kolla på pappa när han kör cross :D Det ska bli kul! Sen senare ska jag upp till dackie :)


Oj, förlåt....

Oj jag märkte nu att jag aldrig gjorde det där inlägget som jag snackade om igår, så det får bli nu istället ;)
Klicka på smilien för att komma till videon när jag och Polly hoppade lite igår :D
Somsagt så är kvalitén inte den bästa men :p
Ha en bra dag :)

Galna hästar!

Vi var i stallet ungefär runt 8 tiden då jag satte på henne lite skydd och sen släppte ut henne i hagen medans matilda gjorde det samma med karin :)
När vi släppte dom borjade dom springa som tusan fram och tillbaks fram och tillbaks, fast dom tyckte det nog var skönt att få komma ut i Holland har ju dackie inte fått vara ute alls länge någon timme eller så, så det var nog rena paradiset! :D
Dom sparkade lite men inte nära varandra men sen blev det lugnt så det blev ingen större match.
På vägen hem åkte vi förbi norrsten för att hämta lite grejer och sen vidare till Granngården där vi bara köpte ett gummistopp för martingalen som jag köpte igår. Bilder och så om hööks shoppingen kommer i kväll.
Nu ska jag bar chilla en stund och sen ska jag tillbaks till stallet för att rida sen efter lunch :)

Dax att släppa ihop!

God morgon!
Här är man uppe med tuppen haha nevars det här är inte särskillt tidigt men någon timme till hade jag nog kunnat sova ;)
Vi ska nämligen i väg och släppa ihop karin och dackie så får vi se hur det går ! :)
Vi får hoppas att det går bra!
Igår när vi var inne på hööks var det en hel del inköp tycker jag kommer bilder lite senare för nu måpste vi åka :)


Hoppdag

Sitter i sängen och ska snart stänga av datorn för att somna men först ska jag göra ett inlägg tänkte jag ;)
Mamma va med ute i stallet idag för jag tänkte hoppa, för det va ett bra tag sen och på Lördag är det tävling. Så då var det dags tyckte vi :)
Polly va jätte fin och mamma har filmat lite men med min mobilkamera så kvaliten är väl inget att skryta om...
Lägger upp en länk till filmen från när vi hoppa sen :)
Ajuste tänkte säga också att jag håller med Jojo fullständigt på att det vore jätte kul om ni sa vad ni vill att vi ska ta upp i bloggen. Det är ju trottsallt ni som läser och ska vilja tycka att den är rolig att följa :)

Säg till ...

Vi eller jag i alla fall tror catti vill det med lite förslag på vad vi skulle kunna blogga om om ni vill ha outfits eller något annant kanske veckans häst eller något kom jätte gärna med förslag! :)
Jaa har inte hunnit prata så mycket med catti men får göra det så vi också kan fixa ny header :D
Och om vad vi rider tex scheman för veckan eller så.
Aa komentera.


STOCKHOLM

Jaa nu sitter jag i bilen i stockholm, här är det då kaos nu när alla slutar jobbet för dagen ;)
Vi har nämligen varit och lämnat min syrra och hennes kompisar för dom skulle på något innebandy läger. Så det jag har gjort idag är i princip suttit i en bil inte såå kul. Men som belöning så ska vi stanna på hööks här i stockholm och checka :D.
Så jag sitter här med datorn och diggar awesome musik japp ;)
Vi får se om vi hinner förbi dackie nu på vägen hem tror vi gör det! Annars ska vi ju upp tiding i morgon eftersom vi ska släppa ihop henne med karin :)
På hööks är det väl tänkt att vi ska köpa en martilgal, graman och svettäcke men vi får väl se ;)

Stockholm


Idag flyttar vi...

Nu har jag gått upp och ska fixa i ordning mig nu inför skolavslutningen :) Såå skönt att få sluta nu !!!
Det bästa av allt är att vi får överskåp nästa termin :D !!
Det är bra nu för då kan jag tillbringa hela sommaren med att lära känna dackie mer !.
Idag ska jag till nordsjö för att rida berry först och före det dackie för sen ska flytta till brevik idag. Känns skönt så att man får landa lite...
I morgon så ska jag till stockolm en snabbis så kan bli lite dålig uppdatering för min del men då får catti peppra på med mera ;)
Nu ska jag fixa mig lite och sen antagligen stå i regn och lyssna på rektorerna som tror att dom är något ... inte kul!
Blir mer uppdatering när jag kommer hem om typ 2 timmar eller nått.


Som sagt...

Vi behöver värkligen fixa ny design nu!
Ska skicka över några bilder till Catti så får hon göra en super fin header igen :D !
Det är verkligen på tiden, har ju sagt det förut men det har inte riktigt blivit av ;) !
Nu ska jag äta lite lunch och sen pocka i ordning lite.
Idag ska jag ju till dackie också och en sväng förbi Brevik åhh snart sommarlov!! :) 
( då jag ska bringa all min tid i stallet ;) och en fjärde del på stranden och med kompisar ;) )

Snyggingen!

Sötis!

Kort dag

Idag så går jag bara i skolan 8.00-10.00 så himla gött! :D
Så när jag kommer hem så har jag lite att göra men det är bara bra så slipper man vara så rastlös ;)
När mamma kommer hem till 15.00 då vi ska till nordsjö och rida dackie och sen ska vi ner till Brevik och lämna av lite grejer :)
Sen ska jag bara chilla för i morgon SKOLAVSLUTNING :D !!!

Alla har vi varit små

Vi åkte upp på em/kvällen till Brevik och tog in Polly i stallet oh kollade så allt va bra med henne.
Hon hade faktiskt inte ett ända skrubbsår på kroppen. :D
Duktiga pollar (y'
Sen släppte vi ut Polly o hagen igen för att sedan åka hem.
Det är lite roligt för Brevik ligger på andra sidan sjön mot vad mitt hus gör så om jag tar våran kikare och kikar över mot Brevik så ser jag stora stallet, ridhuset och några av hagarna. :p
Det är niiice ;)
haha jag har också vart en liten ridskole tjej,
snacka om minnen man får när man ser dom här gamla bilderna som jag råkade hitta!

Nu är hon min!

Idag så gick jag upp kl 8 då jag gjorde mig i ordnig för att åka till kiropraktorn. Pappa kom och hämtade mig kl 8.45 då jag skulle vara där. Först fick jag berätta var jag hade ont eller där det var låst och sen knäckte han. Det var först lite obehagligt men efter var det skönt. Då det hade släppt.
När jag var färdig fick jag en åter besöks tid sen skjutsade pappa hem mig.
När jag kom hem så väckte jag danni som hade sovit över hos mig då hon gick upp och vi åt frukost. Sen packade vi och gjorde matsäck till dagen.
Vid 10.45 åkte vi till Litho badet för det var sista dagen med gänget som det kallas så var vi där till typ 14.00.
När jag kom hem var jag med några kompisar ett tag sen skulle vi åka till Brevik.
Så vid 17.15 så åkte vi ner till Brevik för att skriva på kontraktet, vi har nu bestämt för att vi ska köpa dackie! :D

När vi var färdiga på Brevik så åkte vi upp till Norrsten för att hämta lite grejer som vi ska lämna på Brevik nu när jag ska stå där ett tag :)

I morgon blir det att åka upp till Nordsjö och rida dackie :D

Sommarbete!

Så då var årets första dressyr tävling avslutad då och Polly går äntligen på sommarbete ute i Brevik!
Dressyren gick faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle gå.:)
Jag är jätte stolt över Polly, hon skötte sig jätte fint men hon va lite seg så jag fick driva på henne för allt jag har.Sen så lyckades mina handskar ämnas kvar i stallet så jag va tvungen att rida henne utan  och det resulterade i att jag nu har en stor blåsa på vardera av mina ringfingrar. Skönt! :7
Men det var det värt, vi kom 3:a :D
Inte sist den här gången iaf ;)
Film från dressyren kommer snart komma upp!
Sen så har Polly fått flytta till sitt sommarbete ute på Brevik idag också.
Ibörjan tyckte hon nog att hennes nya hagkompisar va lite läskiga för dom jagade henne lite ochså men sen på kvällen så cyklade jag, mamma och pappa ut till Brevik för att se hur läget va nu och då stog dom i lugn och ro oh åt.:)
Så det va skönt ;)

2:a ritten på Dackie

Idag gick jag upp vid halv nio då jag fick ett mess av Jill. Jag bestämde mig för att åka upp och rida dackie en sväng och sen behövde vi prata lite med Jill och Erik. Vi kom upp till Nordsjö vid halv 11 då vi pratade en stund med jill och erik. Sen tog jag ut dackie i gången och började borsta på henne. När jag var klar och skulle sadla var hon så gullig för hon började slicka på mig ;)
Hon är så söt !
Jag tog ut henne på banan och började skritta. Såsmåning om så började jag trava och arbeta henne. Jag körde lite över bommarna i dag igen det gick bättre! :)
Sen i galoppen så stod jag i lättsits till att börja med då hon kände sig fri och hoppade runt lite men hon var aldrig dum ;)
Hon tyckte ju bara att det var roligt :)
Jag arbetade henne i galoppen också och sen travade och skrittade av.
Efter spolade jag av hovarna och tog en svamp med vatten på kroppen :)
Hon är så härlig! :D




Knoppning!

Lördag = fix inför morgondagens tävling!
Japp imorgon styr vi hästsläpet mot Norrköpingsfältritt klubb för att tävla lite dressyr.
Jag och Polly ska rida LC2 och det blir väl som en liten träningstävling för oss, vi tar den inte så seriöst eftersom dressyr inte är något vi är så överförtjusta i utan vi gör det mer för att se lite vart vi  ligger och vad vi skulle kunna förbättra. :P
Men när man väl är där så kommer säkert tävlings djävulen fram och då blir det fullt seriöst xd
Det är ju alltid kul att få en placering ;)
Så idag har jag fixar och grejat lite i stallet inför imorgon, ponnyns saker har smörjts, hennes box har halmats eftersom hon står inne inatt, hon har blivit riden, duschad och sen har manen såklart blivit KNOPPAD!
Det sistnämda tog (som vanligt) ca 2 timmar, snacka om att både jag och Polly va skaplit glada när det va över! xd
För manen ska ju tunnas ur, delas upp i små toffsar, toffsrna ska flätas för att sen rullas ihop i små knoppar.
Svansen fick bli en stor inbakad fläta så den inte blir så skitig ;)
Här kommer alla knoppningsstadierna;
<- urtunningsstadiet
<- toffsstadiet
<- flätsatadiet
<- själva "knoppningsstadiet"
Sen får vi ju inte glömma pannluggen heller som också ska gå igenom alla stadier;
Polly har så tjock man så jag måste göra 2 flätor som sen blir 1 knopp ;)

TÄVLING

I morse gick jag upp vad halv sex då det var dags för tävling :D .
Jag och mamma packade lite matsäck och vi sen åkte vi till Nordsjö. När vi kom dit så gick jag runt med fodervagnen och fodrade alla hästar eller jaa alla det är väl typ 4 st ;). Sen lät jag Berry äta en stund sen tog jag ut och borstade och såå. Vi lastade på honom vid kart i sju ungefär och det tog typ en timme lite drygt att åka dit. När vi kom fram gick jag banan och sen lastade ut :) Som vanligt behövde jag ju inte rida fram överdrivet mycket för då blir han bara så trött. Jag tog några skutt på kryss, oxer och räcke han var fin så jag skrittade ner mot banan.
'' Johanna varsågod och rid!''
Jag red banan felfritt kändes jätte bra. Jag tror han tyckte att det var lite lågt för han lyfte inte ordenkligt på benen i mellan åt men jag är nöjd! :)


Vi lastade in berry och jag gick banan bara grunden eftersom det vara är det jag får hoppa. Sen kollade vi på B och C ponnyerna innan vi lastade ut honom igen. Den här gången red jag inte fram alls länge och så körde jag bara något skutt för att känna på höjden.
''johanna varsågod och rid!''
I den här rundan gick det lite fortare och med ett lite extra tryck i galoppen :)
Och så blev jag nolla !
Unghästarna fick vara med i ärevarvet och det gick jätte bra han orkade det med :)!

Jag skrittade av och sen lastade in.
När vi kom tillbaka till nordsjö kom jill och kolade på vad vi hade filmat. Sen fixade vi hängde in alla grejer pratade och så där.
Sen bad Jill oss om hjälp att bära vilket jag bara tycker är kul så först tog jag in Daqui och sen hjälpte vi henne att bära ett bord :) Så vi hjälpte henne sen åkte vi hem. Köpte även ett nytt schabrak och en grimma :D

Nu ska jag bara chilla kommer typ somna sen ska jag bara kolla på någon bra film ;)


Nordsjö

Idag direkt efter skolan så skulle jag till nordsjö för att provrida Daquiri kallas Daqui.
I onsdags så kom hon hem från Holland. Vi har bett jill att hjälpa oss att hitta en fin häst och nu har hon det. Vi var intresserade så dom bestämde sig för att ta hem henne. Hon kom ju i onsdags då hon bara fick stå och landa lite efter resan sen i går fick hon ridas av Erik. Sen idag så fick jag rida.
Så när vi kom så var Jill på väg att ta in henne så vi kom i bra tajming. Jag började borsta, hon var så snäll och mysig! :) Sen gick jag ut och satte på mig väst hjälm m.m medans Jill sadlade. När jag kom in igen tyckte jill att jag skulle tränsa, det gick jätte bra faktiskt!
Jag tog ut henne och hoppade upp.
Hon är ju bara 5 så det är ju unghäst. Hon är väldigt cool för att vara 5 men man måste ju ändå vara med på noterna. Hon var 166 cm i mankhöjd ungefär.
Jag skrittade fram och sedan började trava. Sen var det bommarna som jag skulle ta i trav, jag slår vad om att hon inte hade gjort det för först ville hon inte gå över och sen typ galoperade hon i genom, men tillslut så.
Sen hoppade vi lite kryss, räcke, oxer och titt hinder :D
Det gick jätte bra jag blev helt kär! Hon var så härlig och vi samarbetade så bra! :D


Jag och Daqui

Efter det tog jag in berry för jag skulle rida ut på honom lite försiktigt eftersom det är tävlig i morgon  :)
Det gick jätte bra han var piggelin!!
Efter det så duschde jag honom så han blev ren och fin :)


Han var såå snäll som rullade sig ;)

Sen hade Jill bett mig att fodra hästarna ïnnan vi åkte så det gjorde vi :D
Längrar till i morgon ... tror jag ;)
Nu ska jag kolla i från när jag red i dag!


Studenten

Åkte upp till stallet super tidigt imorrse med bussen och mockade.
Polly får stå idag efter som jag hade lift bråttom hem, då är ju bussen såklart försenad sen när jag ska åka hem -.-
Så det blev jätte stressigt sen men jag hann.
Det som jag hade så bråttom till va att Hampus tog studenten idag!
Gud va avundsjuk man är på alla glada studenter som nu är klara med skolan och kan göra vad dom vill med sina liv, jag vill oxå! 4år kvar sen är det min tur...
Men bara 1 år kvar tills jag får sluta på den skolan som jag går på nu, bara det kommer bli sjukt skönt ;)
Lilla Tia som jag hjälpte till och red en gång så dom kunde få lite bilder till försäljning,


Fredag!

God morgon!
Nu sitter jag framför MTv ska snart dra mig till skolan. Idrott som första :) det tycker jag faktiskt är kul !
Efter skolan ska jag som sagt till Nordsjö så blir det inlägg efter det :)
Nu måste jag verkligen åka ;)
En kortis men jaa bättre en inget

Kort inlägg för är super trött

Red barbacka idag med pessoabettet och det gick super bra! Tack och hej leverpastej. // Catti <3

Genrep på nyckelby

Heej sitter nu framför teven och kollar Hawaii five 0 . Idag direkt efter skolan åkte jag hem för vi skulle åka direkt till Nordsjö eftersom jag skulle till nyckelby till 18.30. Så när jag kom hem åt jag mellis och sen bytte jag om till ridkläder sen var vi på väg. När vi kom fram så tog jag ut honom i gången och börjde borsta. Han var ganska dammig så det tog ett tag att borsta sen lastade vi honom inga problem ;). När vi kom fram så lastade jag ut honom och gjorde i ordning honom och jag hoppade upp :). Jag skrittade fram en stund och sen satte jag igång i trav. Först red jag lätt och fick fram honom fint sen satte jag ner då han gick jätte bra han jobbade på super. Sen tog vi av gramanen då.vi skulle börja hoppa. Även utan gramanen gick han jätte fint och jobbade på toppen! Vi tränade med travbommar och och bana. Det gick jätte bra det ända som var va avstånden men det är bara träna träna :D När vi kom tillbaka så spolade jag av honom och släppte in honom i boxen. I morgon ska jag upp direkt efter skolan mamma kommer och hämtar mig så ska vi åka till Nordsjö och bland annat göra i ordning inför tävlinge, rida berry m.m. Nu ska jag sova så.trött är jag ;) Är inne på mammas mobil så tyvärr inga bilder Kram Johanna

God morgon!

Nu har jag gjort mig i ordning och ätit frukost :)
Så nu ska jag sätta mig ner och läsa i genom det sista till so provet brukar inte vara nervös men nu är jag det ;)
Jaa har inte så mycket mer att skriva om just nu men idag ska jag upp till nordsjö för att sen ta med mig Berry till nyckelby och köra ett litet genrep inför tävlingen :D
Jaa nu närmar det sig!
Ne nu måste jag läsaigenom det här!;)

Har inte så många nya bilder men kommer förmodligen ikväll ;)

Se det hela lite positivt

Red dressyr lektion för Nina idag och det gick ganska sämst!
Polly var jätte seg i kroppen och även i huvudet, så det va väl inte så kul men vi red igen programmet idag
också och Nina gav mig lite tips och så som jag ska tänka på tills på Söndag :)
Så något gott kom det ju ur lektionen iaf ;)
Man ska ju alltid försöka se saker och ting positivt, och alltid försöka ta ut det ur ridpassen som är bra och spara det medans man plockar bort det som kanske gick lite sämre. Alla dagar kan man ju inte va på topp ;p

ÅSKA usch! Nu är hon här...

Vilket väder det var i går alltså! Herregud!
Det åskade som fasen det bara dånade det var ju piss läskigt! :S
Det skulle tydligen kanske åska i morgon också usch :S
Idag så händer ju typ inget men i alla fall. Skoldagen gick jätte bra och fort så nu ska jag plugga lite och sen bara chilla :D
Jaa vet inte riktigt mer vad jag ska skriva uppdaterar sen :) !
TAGG inför tävlingen!!

Gulliga pricken! :)'

Lite kul som man kan ha under ett åskväder

Usch för all åska! :o
Inte mysigt när man har åskrädd häst och hund, och själv inte är ett så stort fan av att det mullrar så marken skakar och blixtrar så hela himlen lyser upp. Men men svensk sommar när den är som bäst eller vad ? ;)
I väntan på att ovädret skullde dra bort så jag kunde dressyrprogram träna med Polly i ridhuset,
lärde Bea mig programmet och en bra ramsa som hjälper en att komma ihåg vart bokstäverna runt ridbanan ska sitta :
Sen kom vi fram till att det viktigaste i ett dressyr program va att kunna hälsa bra på dommaren och se glad ut.
haha gissa varför jag bara har G i bild! xd
Åskan höll fortfarande på så då blev det en till fin liten bild, men den här visar hur hästarna kan se ut innan och efter sommar betet
Dressyrpasset efter åskan gick förresten sjukt bra! :D

Mycket plugg och åska :S

Idag gick skoldagen fort tyckte jag! Det var också lite roligt för en gång skull ;)
Idag var det matte-prov på a-delen fick jag 15/18 jätte nöjd för det är bra för att vara mig.
När jag kom hem var det plugg som gällde så jag srev ut lite grejer från datorn och sen satte jag mig och plugga för vi har so-prov så men han har bra lektioner så man borde klara det bra ;)
Så nu har jag gått i genom allt och jag kan alla frågor. Vad mer behöver man kunna?
Sen blir det nog ut och rida alex. Tänkte rida ut om det inte står något annat i vägen ;)
Sen ska jag även kolla om ryttarmeddelandet har kommit för startlistan tror jag inte har kommit.
Ska plugga lite mer när jag kommer hem.
Fortfarande pirrig för tävlingen på Lördag :D

Men det går nog bra :)

Tisdag

God morgon!
Nu har jag precis ätit frukost snart ska jag börja göra mig i ordning.
Så här ser schemat ut idag:
* Skolan 08:00 - 15:35 Långdag :(
* Städa mitt rum
* Plugga
* Rida Alex
* Planera veckan
* Chilla
* Sova

Jaa typ det gör inlägg senare ;)

Segelbilder! :)

Äntligen hemma!
Borta bra men hemma bäst säger man ju och det stämmer, gud va skönt det är att va hemma.
När vi kom hem så åkte vi ut till stallet nästan på en gång, usch jag har saknat Pollan sjukt mycket bara dom här 4 dagarna.
Här kommer lite bilder från våran segling :)

Långdag ...

Idag så gick jag upp vid en 20 över nio då jag åt frukost och fixa lite.
Sen skulle jag ju hälsa på fia :D har saknat henne jätte mycket! Det var så kul att se henne hon slickade på mig som en hund så söt var hon. Hon bara slickade så jag blev helt ner slickad i ansiktet ;)
Men det var skönt för då kändes det som om hon hade saknat mig :D




Snygga miner då ;)
Saknar henne så kul att se henne!

När vi hade gjort det så var nästa stopp Nordsjö för jag skulle rida Berry fast jaa det var ju typ 27 grader eller nått så jag tog det lite lugnt ;) Jag tog ut honom ur boxen och sen borstade jag honom och gud vad dammi han va ;)

Han var jätte dammig men jaa inte längre efter jag hade borstat :D

Jag ledde ut honom på gårdsplanen och hoppade upp sen bestämde mig för att rida ut eller ja skritta ut en sväg först så det gjorde jag och sen travade jag och galopperade lite så han var väl uppvärmd.

Sen gick jag in i paddocken och körde lite på volten med först bara galopp bommar och sen lite lägre räcke :) Det gick jätte bar han var jätte duktig ;) När jag var färdig så gick jag in med honom och skölde av honom lite det tyckte han nog var jätte skönt :D
 



Sen när andra hästen var av klarad var det bara den 3:dje kvar. Alex.
Så mot Norrsten, men honom skulle jag faktiskt inte rida idag så jag bara kände igenom honom och pussade på honom. Vi stannade även kvar och var lite sociala med dom i stallet. Vi lät alex stå inne eftersom det var så varmt ute.

När vi kom hem packade jag väskan och åkte ner till varamon och tog några dopp lite kalt men skönt!
Vid halv 7 servarades maten så då var jag hemma och åt potatis med kött och sås mums ;)
Sen skulle vi kolla i genom förådet, alla häst grejer. Sen äntligen så bara dog jag i soffan så utpumpad av dagen.
Men det var en bra dag mycket gjord. Morgondagen vill jag inte äns tänka på skola -.-' ajja får väl stå ut det med :D


Stugan

Igår så skulle jag rida ut med emma vi red till dungen och hoppade lite men det var inte så högt det högsta var väl 50 com kanske 60 max där red vi lite. Hästarna blev helt galna så jaa emma oh jag fick lite damp på dom men jaa det gick bra ju ;)
Efter åt så duschade jag av alex och sedan lät honom stå och äta en stund medans jag fixade de andra.
Sedan kom emmas mamma och hämtade då emma frågade om jag ville följa med till deras stuga och bada. Å de ville jag ju gärna för det var så varmu ! :D
Jag packade även med sov-saker för jag skulle förmodligen sova där om det gick.
När vi kom upp dit så la vi oss och sola och sen badade det var 18-19 grader i vattnet, i början var det kallt men när man varit i en stund blev det skönt :D
Vid kvart i 7 var maten färdig så vi satte oss och åt sen pratade vi om att åka ut med båten en sväng för det var så fint väder ...
Så vi åkte ut medans vi åkte så fiskade peter då han fick världens fisk typ 2kg fisk :) Så coolt var det!

Vi var ute en ganska lång stund men vi var ju lagom ''hemma'' till hästhoppningen i hamburg då roffe vann :D !!
med bara en sekund snacka om spänd man var ;)
Det var bara han som svenska men ludger beerbaum och michael whitaker var också med sen flera så klart ;)
Ludger kom 2:a :D !

Rolf Göran bengtsson

Ludger Beerbaum

Michael Whitaker

Sen gick vi upp vid 8-9 i morse då vi åt frulle och spelade lite spel vid halv tolv var vi uppe i stallet då jag gick ner och byggde upp 3 hinder sen tog jag in alex borstade sadlade och jaa allt det där.
När jag kom ner till ridhuset så värmde jag upp i skritt trav och galopp sen kom jag på hindren när bommarna låg på marken och se hojde jag upp till typ 50 com ungefär han var super duktig! :)
Jag kunde komma på hindret hur samlad han än var, jag är super nöjd !
Nu ska jag bara chilla en stund ja och sen ska jag nog plocka i ordning eller nått ta en power nap kanske ;) ...

Lite kort om dagen :)

Nu ligger vi i en naturhamn med båten och har precis ätit lite kvällsmat.
Ön vi ligger vid heter Broken och den ligger en bit utanför Oxölusund,
den är jätte mysig och fin. :)
Vi startade vid klockan 9 från våran "hemma hamn" och kom fram hit lite efter lunch,
solen har skinit hela dagen och medans mamma och pappa gick runt lite på ön så la jag mig
och solade i sittbrunnen. Det var så skönt så jag somnade xd
Imorgon ska vi nog dra oss hemåt, men vi får se ;)

Uteritt med Emma

Jaa nu ska jag äta frukost sen ska jag vänta på emma och byta om så klart :)
Idag blir det en uteritt till dungen där det finns lite små hinder som vi ska hoppa över ;)
Sen ska jag väl bara ha tråk eller se on någon har lust att träffas :D
Inte så mycket mer att skriva blir lite mer uppdatering efter stallet :)

Segel tjej?

Usch va dålig jag har vart på att blogg nu på sista tiden men nu ska jag försöka ta tag i det här och bli bättre!!!!
Uj det har hänt en hel del sen jag bloggade sist, tex i fredags så red jag lektion för Jill och eftersom Ebba som jag vanligtvis rider med är skadad så blev det privatlektion. Gissa om både jag och Polly va trötta efteråt, det va ju så sjukt varmt ute oxå xd
På lektionen så travhoppade vi ett räcke med travbommar framför och det brukar inte Polly vara så taggad på att hoppa för då blir det lite extra jobbit och då stannar hon hellre. ;p
Sen blev det räcket en oxer med 1 galoppbom framför och den tog Polly jätte fint och sög mot hindret :D
På kortsidan fanns det 4 bommar som låg på ett böjt spår där dom i mitten låg på typ sockerbitar medans dom yttersta låg på backen. Där hade Polly jätte problem att komma ut ur bompartiet med rätt galopp, hon ville jätte gärna byta till fel i båda varven. Men efter mycket jobb så landade hon tillslut i rätt galopp :P
Igår red jag och Pollan ut på gräsbanan, där va hon jätte fin men super pigg! ;)
Och idag så red vi ut på andra sidan vägen när det va som varmast, bra tajming känner jag xd men jag kunde inte rida senare för jag, mamma och pappa skulle ut till båten senare så jag fick skynda mig lite ;p
Så nu sitter jag här på båten och imorgon lämnar vi hamnen för att komma tillbaks någon gång på måndag förmiddag :)

God natt

Nee nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka dagen i morgon :)
Uppdaterar i morgon !
Det är någon konsär i närheten så jag inte kan sova ska gå och klaga ;)
Nevars...
Catti har inte slutat på bloggen hon har bara inte uppdaterat ;)

Söta alex

Lilla alex idag så red jag ut samma väg som igår det gick jätte bra :)
Eller ... jaa lite bättre än igår ;) Han fattade mer med snodden så han gick jätte fint, men han studsade han och höll på lite som igår men tillslut på volten i galopp gick han jätte samlat och fint ! :D Jag känner mig nöjd över honom!
I morgon blir det att rida ner till dungen med emma ska bli jätte kul så dom kommer och hämtar mig vid kvart i elva :)
Nu ska jag åka och handla till kvällen ;)


Snart stallet

Nu har jag ätit frukost kollat bloggar och chillat.
Idag gick jag upp vid nio då jag år frukost sen satte jag mig och började på en lista vad som behövs till en ny häst det är så långtråkigt nu när man inte har någon egen häst så då får man drömma om nya saker till dem ;)
Snart kommer mamma då vi ska åka ut till stallet så jag ska rida ut på alex :) Blir nog lite kort nu med ! :D

Sötis :)

Dagens blogg

Jag är med i dagens blogg som arangeras av Isabelle .
Kolla gära in hennes blogg  :)

Bus alex

Idag red jag ut en sväng :)
Igår så var han ganska dragig och svår att hålla i hop så i dag drog jag på honom snodden så jag kunde koncentrera mig på att hålla i hop honom.
det tyckte han var jätte jobbig så han hoppade och skuttade bocka och stegra men när han väl gick framåt så gick det jätte bra :D !
Sen var michelle där så vi pratade vi ända tills pappa kom :)
Jaa nu längtar jag till i morgon då jag ska rida ut ;)

Fisen <33

Snart stallet

Idag sov jag ut en stund skönt sen gick jag upp och åt frukost och sen städade mitt rum i och med att mormor och morfar kommer i eftermiddag :)
Så nu ska jag faktiskt bara chilla eller typ köra kuddkrig med mig själv för jag är fortfarande hyper ;)
Åh vad glad jag är !!!!!!
Längtar till nästa vecka :D !
Idag ska jag bara rida alex men i morgon kanske det blir berry :)
Asså snart kryper jag ur mitt egen skinn är så GLAD :D

Saknar brevik!<3

Åh, nu är jag lyckligare än någonsin ... som julafton

Idag åkte jag ju ut till stallet med Ebba när jag kom ut så tog jag in alex och borsta :)
Han blev lite rastlös ( gör allt förutom det jag ska ) Haha men till slut gick jag ner till ridhuset och red bommar han gick väl helt ok. När vi låg mittemellan 2 avstånd och jag valde att hålla tillbaks tillbaka honom men det ville inte han så han typ hoppade över bommen så han drog lite men det slutade bra vilket är huvudsaken i morgon blir det ute ritt åker ut vid lunch någon gång :)
Kanske åker till berry också vi får se jag har inte riktigt bestämt mig än ;)

Åh vad jag är glad nu alltså!!!! Gud vad humöret går upp och ner när man inte har någon häst men nu så ;)
Nu måste jag ut och springa några varv runt huset är så uppspelt asså ;)
Ajja nu ska jag nog städa rummet eller något hyper som fan :D

Kommer på det satt och kolla hästnet i går och när man kollar kommer komentarerna :
för dyr, för stor, för liten, för ung, för gammal. typiskt sånna komentarer hehe ;)

Det är ju mycket som behövs köpas nu när det blir större men det kan man ju inte förrens man hittat en men jag har ändå börjat skriva ner en ....


Skola --> stallet

Jaa kom precis hem från skolan om 20 minuter kommer susann och ebba och hämtar mig :)
Ska ju upp till stallet och rida Alex nu det blir nog en uteritt :D
Sen ska jag nog stanna kvar och bara chilla ;)
Men nu måste jag byta om och packa kameran :)
Och ... äta

Rekord med läsare

Ja i söndags hade vi rekord med läsare :)
Toppen!! :D
Fortsätt så ;)

Sov morgon

God morgon!
Idags så är det sista dagen innan lilla lovet typ vi har ju ledigt torsdag, fredag och måndag GÖTT!!
Idag är planerna att:
* Skolan 08:55 - 13:35
* Stallet och rida alex
* Städa rummet
* Slappa lite ;)

Nu ska jag äta frukost och sen jaa bara fixa lite tror jag  :)
Idag ska ja rida ut tror jag vet inte riktigt ...


RSS 2.0